Καπετάν Ερμής στο Κentrinews: «Ανοσιούργημα η εκδήλωση για τον Άρη από το ΚΚΕ»

Κεραυνούς εξαπόλυσε ο καπετάν Ερμής (Βασίλης Πριόβολος) κατά του ΚΚΕ, με αποκλειστική του δήλωση στο kentrinews.gr, με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στην πλατεία Λαού στη Λαμία για την πολιτική αποκατάσταση του καπετάνιου (και στρατιωτικού αρχηγού) του ΕΛΑΣ Άρη Βελουχιώτη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης της απόφασης της Πανελλαδικής
Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ (16 Ιούλη 2011), σχετικά με τις......
αποκαταστάσεις του Νίκου Ζαχαριάδη και του Νίκου Βαβούδη και την πολιτική αποκατάσταση του Άρη Βελουχιώτη.
Ο καπετάν Ερμής σε εκδήλωση που πραγματοποιούνταν την ίδια ώρα στο Κορωπί για την ανακήρυξη της πόλης ως μαρτυρικής, χαρακτήρισε «αναίδεια και ανοσιούργημα αυτό που κάνει σήμερα το ΚΚΕ και θέτει θέμα συζήτησης για 2 ιστορικά πρόσωπα.

Το Νίκο Ζαχαριάδη και τον Άρη Βελουχιώτη, δηλαδή το θύτη και το θύμα. Παράλληλα ο 95χρονος σήμερα καπετάνιος του ΕΛΑΣ επισήμανε στο kentrinews.gr ότι η σημερινής ηγεσία του ΚΚΕ «συντάσσεται με όσους επισώρευσαν τρομερά δεινά στη χώρα μας».


Ο καπετάν Ερμής (κατά κόσμο Βασίλης Πριόβολος) διετέλεσε διοικητής της 3ης Μεραρχίας του ΕΛΑΣ Πελοποννήσου αλλά θεωρείται και από τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στον Άρη Βελουχιώτη. Μέχρι σήμερα μάλιστα είναι ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Συλλόγου Μνήμης «Άρης Βελουχιώτης». Αποτελεί ζωντανή ιστορία του τόπου μας κάτι το οποίο του αναγνωρίζουν ακόμη και οι τότε αντίπαλοί του.


http://www.kentrinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα