Ιστορίες για... gavro(u)s, κι άλλα παραμύθια

Την ημέρα που οι απλήρωτοι επί μήνες εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας» εξέδωσαν το απεργιακό φύλλο, ένας εκδότης επιδιδόταν σε ακατάσχετη φλυαρία... για να δικαιολογήσει την αύξηση της τιμής στη δική του εφημερίδα.

Με την αξιοπιστία του Τύπου να πλήττεται καθημερινά, ο Αντώνης Πίκουλας σέρβιρε ένα τσουβάλι παραμύθια, γραμμένα από τους κορυφαίους της μυθοπλασίας και έτοιμα για...
τηλεοπτική σειρά εάν και εφόσον βγει κάποια στιγμή η Ελλάδα από τη δίνη του οικονομικού τυφώνα που την οδηγεί σε αφανισμό.

Οι απολύσεις,
το κούρεμα και η 2μηνη καθυστέρηση
Τι είπε ο Αντώνης Πίκουλας για την αύξηση της τιμής του «Γαύρου» από 1 ευρώ σε 1,30; Ότι προτίμησε την αύξηση της τιμής παρά τη μείωση των σελίδων.

Τι δεν είπε ο Αντώνης Πίκουλας; Πώς τις μείωσε ήδη τις σελίδες! Από 64 προ ενός έτους τις έφτασε ήδη στις 48.

Τι είπε ο Αντώνης Πίκουλας; Πώς προτίμησε να αυξήσει ελάχιστα την τιμή της εφημερίδας παρά να προχωρήσει σε περικοπές μέσω απολύσεων των δημοσιογράφων.

Τι δεν είπε ο Αντώνης Πίκουλας;

Ότι πρόσφατα απολύθηκαν από την εφημερίδα του ο αρχισυντάκτης Κώστας Τσιαγκίδης, υπεύθυνος για τα λεγόμενα «μικρά σπορ» και ο συντάκτης ύλης Άγης Τουρνάς. Για τον τελευταίο, πάντως, ακούγεται στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι απολύθηκε επειδή η σύζυγός του γράφει στο facebook θετικά σχόλια για τον Παναθηναϊκό. Φημολογία που ενισχύεται από τις προτάσεις που έκαναν τα διευθυντικά στελέχη της εφημερίδας για να καλύψουν τη θέση του.

Τι είπε ο Αντώνης Πίκουλας; Πώς αρνείται να κάνει κούρεμα στους μισθούς των εργαζομένων.

Τι δεν είπε; Ότι έχει ήδη γίνει κούρεμα, όπως ο ίδιος τονίζει σε κάθε συζήτηση και μάλιστα χρησιμοποιεί ως παράδειγμα τον Κώστα Νικολακόπουλο για να αποδείξει ότι το κούρεμα περιλάμβανε τους πάντες!

Τι είπε ο Αντώνης Πίκουλας; Ότι σε όλη τη ζωή του έμαθε να κινείται έξω από το ρεύμα, αντισυμβατικά, με οδηγό το ένστικτό του και όχι την ορθολογική προσέγγιση των πραγμάτων.

Τι δεν είπε;

Πως το ένστικτο (της αυτοσυντήρησης) τον οδηγεί στην καθυστερημένη καταβολή της μισθοδοσίας κατά δύο και τρεις μήνες παρά τις διαβεβαιώσεις από πρώην και νυν διευθυντές για άμεση τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων.

Όσο για τα ένθετα, αρκετοί έψαχναν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου το ένθετο για τα gadget. Όπως έψαχναν τη Δευτέρα τους όρους για την προσφορά του Scooter, αλλά διάβαζαν ότι έπρεπε να μπουν στο σάιτ για να τους βρουν.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας απέναντι στον κόσμο που έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στα ΜΜΕ και στους δημοσιογράφους. Όπως οι τελευταίοι έπαψαν να εμπιστεύονται πλέον τους εκδότες.

http://www.kentrinews.gr/
Keywords
παραμυθια, ελευθεροτυπια, ελλαδα, κουρεμα, facebook, gadget, προσφορες, scooter, μμε, http, παναθηναικος, απεργια 1 φεβρουαριου, απεργια 2 φεβρουαριου, απεργια 3 φεβρουαριου, απεργια 4 φεβρουαριου, απεργια 7 φεβρουαριου, απεργια 8 φεβρουαριου, απεργια 9 φεβρουαριου, απεργια 10 φεβρουαριου, απεργια 11 φεβρουαριου, απεργια 14 φεβρουαριου, απεργια 15 φεβρουαριου, απεργιες 16 φεβρουαριου, απεργια 17 φεβρουαριου, απεργιες 17 φεβρουαριου, απεργια 18 φεβρουαριου, απεργιες 18 φεβρουαριου, απεργια 21 φεβρουαριου, απεργια 23 φεβρουαριου, απεργια 22 φεβρουαριου, απεργια 24 φεβρουαριου, απεργια 25 φεβρουαριου, απεργια 28 φεβρουαριου, απεργια μμε, www.facebook.com, απολυσεις στο δημοσιο, μειωση μισθων, η ημέρα της γης, μμε, αυξηση, γινει, γραφεια, δευτερα, δικη, δινη, ευρω, ειπε, ενστικτο, επρεπε, εφημεριδα, ζωη, μηνες, μειωση, ρευμα, συζητηση, σειρα, σχολια, τιμη, φυλλο, φλυαρια, gadget, κωστας, scooter, θετικα
Τυχαία Θέματα