ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ … ΤΟ ΥΠΕΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ !

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΠΕΓΛΙΤΗ

Διπλό Σοκ για την χρησιμότητα των άχρηστων στρατοπέδων:

-Αξιωματικός Πελοποννησιακής καταγωγής που υπηρετεί στην Βόρεια Ελλάδα στέλνει αποκαλυπτική επιστολή στη sfedona.gr σχολιάζοντας την απόφαση Μπεγλίτη για το κλείσιμο στρατοπέδων αλλά και τα συμφέροντα που παίζονται με τα .....
δεκάδες “άχρηστα στρατόπεδα” που μένουν ανοικτά για να κάνουν πολιτική οι Εθνοπατέρες μας
και για να πλουτίζουν οι αρμόδιοι χωρίς αλλά και με στολές!

- Το γνωστό site on alert.gr εξειδικευμένο σε στρατιωτικά και αμυντικά θέματα ήταν από τους βασικούς “πολέμιους” του Πάνου Μπεγλίτη όσο ήταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Σήμερα έρχεται να αναγνωρίσει εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Κορίνθιος πρώην Υπουργός είχε απόλυτο δίκιο όταν ήθελε να κλείσει δεκάδες στρατόπεδα ,ανάμεσα σε αυτό και της Κορίνθου στα πλαίσια του εξορθολογισμού των δαπανών στις ένοπλες δυνάμεις.
Το γνωστό και με μεγάλη επισκεψιμότητα site αναγνωρίζει επίσης αυτό που την ίδια ώρα καταγγέλλει ο Έλληνας αξιωματικός με την επιστολή του στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα: “Η πρακτική αυτή ακολουθείται κι αλλού και είναι ιδιαίτερα …εξυπηρετική για τους “εθνοπατέρες” αλλά και τους πολιτευτές που θέλουν να γίνουν “εθνοπατέρες”. Κι αυτό γιατί:

•Ικανοποιούν τις τοπικές κοινωνίες που θέλουν πάση θυσία τα στρατόπεδα ανοιχτά για να υπάρχει “κίνηση” απο το προσωπικό τους στη τοπική αγορά”

-Το on alert.gr επισημαίνει επίσης ότι : “Το “συμμάζεμα” των Ενόπλων Δυνάμεων είναι όχι απλά αναγκαίο για οικονομικούς και επιχειρησιακούς λόγους αλλά και απαιτούμενο από την τρόϊκα,η οποία έχει επισημάνει από τις πρώτες της επισκέψεις το παράδοξα μεγάλο μέγεθος του ελληνικού στρατού.”
Επίσης το site αποκαλύπτει και κάτι απίθανο και συγκλονιστικό. Ότι σε στρατόπεδα της Βόρειας Ελλάδας πληρώνουμε σκοπούς εθνοφύλακες -20 ευρώ την ώρα- για να κάνουν σκοπιά!!

Ας τα δούμε όμως αναλυτικά ένα-ένα:

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ!

Ιδού η επιστολή που μας απέστειλε , ένας από τους Έλληνες αξιωματικούς μας ,που υπηρετεί στη Βόρεια Ελλάδα (Πελοποννησιακής καταγωγής) και για ευνόητους λόγους μας ζήτησε να μην δημοσιοποιήσουμε το όνομά του . Παραλείπουμε φυσικά τα εισαγωγικά λόγια του καθώς και τα επαινετικά σχόλια για την sfedona.gr -αφού τον ευχαριστήσουμε θερμά- και μπαίνουμε στο κυρίως θέμα της επιστολής)
“……… Ο Μπεγλίτης νομίζω ότι στο πέρασμά του από το ΥΠΕΘΑ έδειξε πως είναι ένας σκληρός μεν αλλά έντιμος πολιτικός που βάζει πρώτα το συμφέρον της πατρίδας μας και μετά το πολιτικό του συμφέρον.
Λάθη μπορεί να έκανε και να κάνει και αυτός αλλά δεν είναι λαμόγιο τύπου Τζοχατζόπουλου και άλλων που πέρασαν από το ΥΠΕΘΑ και θα συνεχίζουν να περνάνε. Δεν έβαλε το δάχτυλό του στο βάζο με το μέλι!
Τα ξέρουμε καλά εμείς οι στρατιωτικοί όπως ξέρουμε καλά και αρκετούς από τους δικο
Keywords
Τυχαία Θέματα