Ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ

Αυτή η κυβέρνηση προωθεί με νευρική βιασύνη και εκείνα τα «συμβόλαια θανάτου» που αφανίζουν την ίδια την «ύπαρξη», αλλά και την έννοια «Άνθρωπος».

Πολυεδρικός και πολυπλόκαμος είναι ο οργουελικός μηχανισμός που ακτινογραφεί το ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ φακέλωμα της ανθρώπινης ύπαρξης, που καταργεί κάθε «ανθρώπινο δεδομένο», που αναγάγει τη ρουφιανιά σε....
υπέρτατη καθεστωτική «αξία», στην «αξία» της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ του χαφιεδισμού…

Μαζί με την «Κάρτα του Πολίτη» η οποία αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ θανάτου του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, μαζί με αυτό το στρατηγικό, εφιαλτικό «εργαλείο»
της Νέας Τάξης, προωθούνται και άλλα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ και Προπαρασκευαστικά «εργαλεία» φακελώματος και χαφιεδισμού, κατάργησης των «προσωπικών δεδομένων» και ιδιωτικοποίησής τους, δηλαδή ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ: Την κατασκευή ιδιωτικών εταιρειών που θα εισπράττουν τα φορολογικά χρέη ή χρέη προς τις τράπεζες (ήδη τέτοιες λειτουργούν εκβιαστικά και τρομοκρατικά εναντίον των οφειλετών).

Γράφουμε σχετικά ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5763

Το γεγονός ότι κανένα κόμμα δεν μιλάει πάνω σε αυτά, τα τόσο σοβαρά, ζητήματα ζωής και θανάτου για τις κοινωνίες, τους λαούς και τον Άνθρωπο, αποκαλύπτει περίτρανα ότι ΟΛΑ τα κόμματα είναι γρανάζια του νεοταξικού εφιάλτη.

Κλείνουν όλα και σε όλες τις πτώσεις τα «ανθρώπινα δικαιώματα», κραυγάζουν για τα «δικαιώματα» των ποικίλων ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ (κοινωνικών, πολιτικών και ψυχολογικών), ωρύονται για τα «προσωπικά δεδομένα» και δεν βγάζουν άχνα για την ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ και ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των «προσωπικών δεδομένων», για αυτό το νέο ΕΦΙΑΛΤΗ του φακελώματος του λαού, της χαφιεδίστικης βαρβαρότητας και των ωμών εκβιασμών και απειλών των ιδιωτικών εταιρειών.

Κράτος, παρακράτος και ιδιωτικές εταιρείες στήνουν και υφαίνουν το πιο αποτρόπαιο μηχανισμό κατάλυσης της ανθρώπινης ύπαρξης!!!

Και με τον κατάλληλο άνθρωπο της ταχυδακτυλουργικής φρίκης: Τον Βενιζέλο!!!

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο, από το «κλασσικοπερίπτωση»
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/07/blog-post_3132.html

Και με την άδεια της κυβέρνησης ιδιώτες θα αλωνίζουν στα προσωπικά μας δεδομένα!

Χθές ο υπερυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος μετά απο την πολυπληθή και πολύωρη σύσκεψη που είχε με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, αποφάσισε ότι στα πλαίσια της εφαρμογής ενός προγράμματος "εξυγείανσης" του φοροεισπρακτικού μηχανισμού του κράτους, θα ανατεθεί η διαχείριση αυτού σε ιδιώτες "συμβούλους" οι οποίοι θα αναλάβουν την "βρώμικη δουλειά" του εκτελεστή - φοροεισπράκτορα.

Το πώς ενεργούν αυτές οι "ιδιωτικές εταιρείες είσπραξης" το ξέρουν ακόμα και οι "πέτρες".

Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που τα ΜΜΕ δημοσίευαν τις απεγνωσμένες φωνές συμπολιτών μας οι οποίοι για λίγα ευρώ χρέη προς τις τράπεζες, δέχονταν την βίαιη επίθεση αυτών τω
Keywords
Τυχαία Θέματα