Η θεάρεστη δημοπρασία της σκούπας καθαρισμού

Ιδρύσαν εταιρεία και πήραν δημοπρασία κολλητοί του Δημάρχου Δράμας Δράμας

Θλίβει για μία ακόμη φορά η πρακτική της νέα Δημοτικής Αρχής του κ. Χαρακίδη. Με μεθοδεύσεις, με υπέρμετρο ζήλο για την ικανοποίηση των υποχρεώσεων έναντι των υμετέρων, προχωρά στο «διαφανές» (σύμφωνα με τις εξαγγελίες τους) έργο της.
Μέσα σε λίγους μήνες, μετά την....
 ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής του κ. Χαρακίδη, ιδρύθηκε εταιρεία,
εγγράφτηκε στο επιμελητήριο και έλαβε μέρος σε διαγωνισμό που αφορά τον καθαρισμό των δρόμων με ειδικό όχημα και πήρε τον διαγωνισμό αφού είχε ως προϋπόθεση (την οποία ζήτησε η δημοτική αρχή) η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος να είναι κάτω των 10 ετών.


Γνώριζε η δημοτική αρχή ότι η εταιρεία είχε όχημα κάτω των 10 ετών; Η απάντηση φυσικά είναι ρητορική. Υπάρχει άραγε έστω και ένας πολίτης που θα πιστέψει πως είναι συμπτωματική η προϋπόθεση (όρος στο διαγωνισμό) το όχημα να είναι «κάτω των 10 ετών»;


Στην «πιάτσα» αυτοί οι διαγωνισμοί αναφέρονται ως φωτογραφικοί. Δηλαδή ερευνούμε την αγορά, διαπιστώνουμε υστερήσεις αδυναμίες των τυχόν ενδιαφερομένων επιχειρήσεων που θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, τοποθετούμε εντέχνως μία προϋπόθεση την οποία δεν μπορούν να καλύψουν αυτοί που «πρέπει» να μείνουν απ΄ έξω και έτσι το έργο ή την υπηρεσία την παίρνει νομιμότατα ο εκλεκτός μας.


Να αναφέρουμε πως τα μέλη της εταιρείας δεν είχαν στο παρελθόν καμιά σχέση με το συγκεκριμένο επαγγελματικό αντικείμενο. Απλά σηκώθηκαν ένα πρωί και είπαν να καθαρίζουν δημοτικούς δρόμους γιατί είδαν κάποιο όραμα.


Η διοίκηση του κ. Θωμά Μαργαρίτη το την ίδια υπηρεσία την ανέθετε απευθείας σε συμπολίτη μας με ότι αυτό σημαίνει.

http://dramaole.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα