Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος

Το παρακάτω δημοσίευμα αναρτήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2011 στην ιστοσελίδα politikosafari και παρότι έχουν παρέλθει αρκετά 24ωρα από την δημοσιοποίηση του, δεν είδαμε την απάντηση του λαλίστατου βουλευτή που προφανώς τον αφορά.
Τι συμβαίνει και σε τι αναφέρεται ο αρθογράφος;
Διότι κάτι θα υπάρχει πίσω από την υπογραφή αυτή του κυρίου Frank BARRET, Secretary General του....
ECR Group.
Αναμένουμε με αγωνία κάποια απάντηση είτε από τον κύριο βουλευτή που περιφέρεται στα κανάλια με σειρά εγγράφων
που αφορούν σπατάλες των υπουργείων και καλά κάνει και τις καταγγέλλει, αλλά θα περιμέναμε να απαντήσει και σε αυτό το κείμενο με τα βαριά υπονοούμενα, που δεν συνάδουν για κάποιο εκπρόσωπο του λαού και του ΛΑ.Ο.Σ στο εθνικό κοινοβούλιο και όσοι τον ψήφισαν και ήσαν και αρκετοί, οφείλουν να γνωρίζουν τι κρύβεται πίσω από αυτή την υπογραφή και τα υπονοούμενα του συντάκτη.
Όλα στα φως δεν ισχυρίζονται;
Καλό είναι να ξέρουμε γιατί το τάδε υπουργείο δαπανά 5 εκατ. ευρώ για χαρτί υγείας ή γιατί κάνουμε εισαγωγή τριχών από τη Γερμανία, αλλά καλό είναι να ξέρουμε και τι έκαναν μερικοί πριν ασχοληθούν με το «επάγγελμα» της πολιτικής.

Το πλήρες δημοσίευμα έχει όπως παρακάτω

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ…;
Ναι, ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ--ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ και Η… ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ...!!!

Πολλοί διερωτώνται και έχει προκαλέσει έκπληξη γιατί από τον «συρφετό» των Υπουργοποιηθέντων από το ΛΑΟΣ απουσιάζει ο Έκπρόσωπος τύπου, Κ.Αιβαλιώτης…
Εμείς θα σας λύσουμε την απορία, διότι εμείς έχουμε και τον... «μίτο της Αριάδνης» …!!!
Δεν μπορούσε ο Καρατζαφέρης να τον προτείνει αλλά και ο ίδιος ο Αιβαλιώτης το κατανοούσε, ότι δεν μπορούσε να Υπουργποιηθεί εξ’ αιτίας αυτής της υπογραφής, πού βλέπετε επάνω στην φωτο και δεν υπολόγιζαν Καρατζαφέρης—Αιβαλιώτης, ότι μετά από πολύ κόπο και επίμονες προσπάθειες συγκεκριμένων ανθρώπων, θα έφθανε στά Υπ. Εξωτερικών—Εθνικής Άμυνας και Εισαγγελία για τα… περαιτέρω…!!!
Δεν θα τα γράψουμε όλα σήμερα, υπάρχει λόγος…
Άλλωστε τα όσα έχει κάνει αυτός ο «περίεργος» Βουλευτής Κ. Αιβαλιώτης του ΛΑΟΣ, δεν εξαντλούνται σε ένα δημοσίευμα, χρειάζονται…Μήνες...
Εσείς κρατήστε αυτή την υπογραφή και θα δούμε αν αυτή η «περίεργη» πολιτική φυσιογνωμία θα είναι για πολύ καιρό ακόμη στα έδρανα της Βουλής.
Εμείς κάνουμε υπομονή δύο χρόνια, κάντε και εσείς μόλις... λίγα 24ωρα.!
Θα «φρίξετε»…!!!

politikosafari.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα