Η προσοχή στις κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή

Μετά τη συμφωνία των Ευρωπαίων ηγετών για τη στήριξη της Ελλάδας, η προσοχή όλων στρέφεται πλέον στη Βουλή και στις κρίσιμες ψηφοφορίες της επόμενης εβδομάδας, από τις οποίες θα κριθεί η εκταμίευση της 5ης δόσης του δανείου και το....
νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

Το φορολογικό πακέτο που ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος,
προκάλεσε μούδιασμα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και ήδη εμφανίστηκε δεύτερος βουλευτής να διαμηνύει ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης, ο οποίος αντιτίθεται στην περαιτέρω μετοχοποίηση της ΔΕΗ, επανέλαβε ότι δεν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα και τόνισε ότι υποχρέωσή του είναι να πάει με την κοινωνία και να εκπροσωπεί τα συμφέροντα της χώρας, καθώς και να θυσιάσει τον εαυτό του για να δει η κοινωνία κάτι καλύτερο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τον Αλέκο Αθανασιάδη, σειρά πήρε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ρομπόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως δεν μπορεί να ψηφίσει τα μέτρα, τονίζοντας «θα μιλήσω τη Δευτέρα στη Βουλή για να πείσω πως... κάτι δεν πάει καλά».

Την αντίδρασή τους για τα μέτρα εξέφρασαν και ο Νίκος Σαλαγιάννης, αλλά η Χρύσα Αράπογλου, χωρίς να διευκρινίσουν αν θα καταψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε ανοιχτά για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας, εάν δεν περάσει το νέο μνημόνιο, η έγκριση του οποίου θα βάλει σε εφαρμογή, όπως επισήμανε, το ευρωπαϊκό σχέδιο για την ανάπτυξη.

pathfinderΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα