Η Περιφερειακή συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ ενόψει της 3ης του Σεπτέμβρη.
Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν γύρισε την πλάτη, συμμετείχε στις διαδικασίες, ενώ πλήθος στελεχών της πόλης ήταν παρόντα.
Των Βαγγέλη Στολάκη και Δημήτρη Συρμάτση
Στη συνδιάσκεψη συμμετείχαν και.....
αρκετά
μέλη της κυβέρνησης, όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Μάρκος Μπόλαρης και ο Γιάννης Μαγκριώτης.



ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΚΡΙΩΤΗ


ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ 2


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


"Νέο ξεκίνημα"

Τη συνδιάσκεψη χαιρέτησε ο γραμματέας Περιφερειακής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Γεράκης, ο οποίος τόνισε «ο διάλογος δεν σταματά, ακούμε απόψεις, καταγράφουμε προτάσεις. […] της οικονομικής κρίσης προηγήθηκε μια κρίση αξιών, το ακολουθούμενο μοντέλο ανάπτυξης είναι ένα στρεβλό μοντέλο , είναι ανάγκη να το αλλάξουμε εμείς στο ΠΑΣΟΚ.

Βάζουμε τέλος στο παρασιτικό μοντέλο ανάπτυξης πρέπει να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, να δώσουμε ελπίδα στον ελληνικό λαό.»

"Ανίατη περίπτωση ο Σαμαράς"

Στην πολιτική του τοποθέτηση ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, ανέφερε πως «η συνδιάσκεψη είναι ένα σημαντικό πολιτικό γεγονός , πρέπει να ταυτιστούμε με τις πραγματικές αγωνίες. Η κρίση είναι αξιακή πρέπει να ενισχύσουμε τη συλλογική δράση. Η χώρα καταβάλει τιτάνια προσπάθεια να σταθεί στα πόδια της.


[…]Η ΝΔ επενδύει σε σενάρια καταστροφής, έρχεται να παρουσιάσει τον εαυτό της ως μοναδική λύση. Ακόμα πληρώνουμε την δική της χρεοκοπία. Η Ευρώπη αντιμετωπίζει τον Σαμαρά ως ανίατη περίπτωση.

[…]Ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο μπάχαλο. Η συναίνεση σημαίνει εθνική συστράτευση έτσι όπως την εννοεί ο Πρωθυπουργός.

Το παρόν έδωσε και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο.

Η ΑΦΙΞΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


http://spnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα