Η Γαλατά ετοιμάζει πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ για Μέλμπεργκ!

Έτοιμη να γίνει...made in Sweden φέρεται να είναι η Γαλατασαράι η οποία έχει βάλει στο στόχαστρο τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές από την Σουηδία μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Όλαφ Μέμλμπεργκ! Τα δημοσιεύματα στην Τπυρκία κάνουν λόγο ακόμα και για πρόταση 5 εκατομμυρίων ευρώ στον Ολυμπιακό!Πιο συγκερκιμένα η ιστοσελίδα Haberoku αναφέρει πως έχουν ήδη κξεκινήσει οι κινήσεις της Γαλτά για την...
απόκτηση του Μέλμπεργκ:

"Ο νέος πρόεδρος της Γαλατασαράι, Ουνάλ Αϊσάλ στρέφεται προς τη Βόρεια
Ευρώπη, αφού θέλει αντοχή και πειθαρχία μια και θεωρεί ότι λείπουν από την ομάδα και γι'αυτό θέλει να φέρει στην Κωνσταντινούπολη Σουηδούς αστέρες.
Ο Αϊσάλ έχει ζητήσει από τον σύμβουλο Μπουλέντ Τουλούν να κάνει ό,τι πρέπει για να αποκτηθούν οι Γιόχαν Ελμάντερ, Κιμ Κάλστρομ, Μπεχράν Σαφαρί και Όλοφ Μέλμπεργκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τουλούν έχει λάβει εντολή να ολοκληρώσει το ταχύτερο δυνατόν τις μεταγραφές των τεσσάρων ποδοσφαιριστών", αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα, που καταλήγει:

"Ο 33χρονος Μέλμπεργκ αγωνίζεται στον Ολυμπιακό και ο Τουλούν προσπαθεί να τον πείσει. Ο Μέλμπεργκ έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια στην Αγγλία και το κόστος απόκτησής του από την ελληνική ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 5 εκατ. ευρώ"!

http://www.balla.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα