Η ευρωζώνη θα πρέπει να δώσει πολιτική λύση στο θέμα των εγγυήσεων

«Στόχος είναι να βγούμε από την εστία της περιδίνησης. Στα μέσα του 2014 να μπορεί η χώρα μας αξιόπιστα να πει ότι έχει βγει από την κρίση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι από το 2012 θα υπάρξουν θετικοί αναπτυξιακοί ρυθμοί, τόνισε χθες ο....
υπουργός Οικονομικών, κ. Βενιζέλος.
Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο στόχος για μείωση του ελλείμματος στο 7,5% το 2011 ισχύει και μπορεί να επιτευχθεί εάν εφαρμοστούν όλα τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί και για το λόγο αυτό επανέλαβε πως οι στόχοι που έχουν τεθεί στο μείζον θέμα των αποκρατικοποιήσεων θα πρέπει να εφαρμοσθούν κατά τρόπο απαρέγκλιτο, καθώς δεν «υπάρχου περιθώρια για αποκλίσεις».

Μιλώντας στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο έκτο ετήσιο «Greek Roadshow» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουμε ούτε μια στιγμή, καθώς οι χρονιές που έρχονται είναι κρίσιμες.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των εγγυήσεων σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι πρέπει να καταλήξουμε σε πολιτική λύση που καλείται να βρει η ευρωζώνη ώστε να δοθούν καθαρά μηνύματα στις αγορές. Η βοήθεια στην Ελλάδα είναι αναγκαία για να επιτύχει η ευρωζώνη την αυτοπροστασία της. Η Ελλάδα αποτελεί ένα από τα προβλήματα της ευρωζώνης, δεν είναι το κεντρικό και όχι το δυσκολότερο, πρόσθεσε.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα