Η Ελμίνα, ένα κορίτσι με λευχαιμία ήταν το δόλωμα κυκλώματος εξαπάτησης

Για ένα χρόνο επιτήδειοι έβγαζαν χρήματα στην πλάτη ενός λευχαιμικού κοριτσιού, ακόμη ψάχνουν να βρουν αν υπήρχε.
Σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες νεαρών ατόμων στο facebook η Ελμίνα ήταν ένα κορίτσι που έπασχε από λευχαιμία εδώ κι ένα χρόνο. Μέσω της σελίδας της ανακοίνωσε καταρχήν την ασθένειά της και τον αγώνα
που έδινε να σταθεί στα πόδια της .

Κατάφερε να.....
αποκτήσει 14.000 φίλους αφού όλοι τη θαύμαζαν . Η ίδια μάλιστα έλεγε ότι ήταν παιδί που είχε μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και οι κολλητές
της ήταν κορίτσια που εμφανιζόταν κι εκείνες να είναι μεγαλωμένες σε ορφανοτροφείο .


Για ένα χρόνο η Ελμίνα είχε γίνει η αγαπημένη όλων ώσπου κάποια στιγμή ανακοινώθηκε ότι η νεαρή πέθανε. Αυτόματα κατέβηκαν όλες οι σελίδες που τη στήριζαν στο facebook και αποδείχθηκε ότι είχαν δημιουργηθεί
10 συνολικά ψεύτικα προφίλ .


Οι φίλοι της στο facebook άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάποιοι προσπάθησαν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά . Εξάλλου το γκρουπ που είχε δημιουργηθεί ήταν για να βοηθήσουν την Ελμίνα στις θεραπείες και στα υποτιθέμενα ταξίδια στο εξωτερικό για την καλυτέρευση της υγείας της.


Σύμφωνα με την Β. Μ που είναι σήμερα υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Φλώρινας η Ελμίνα ισχυριζόταν ότι τον τελευταίο καιρό έμπαινε συχνά στο Θεαγένειο νοσοκομείο . Όπως αποδείχθηκε όμως στη συνέχεια δε νοσηλεύτηκε ποτέ κανένα κορίτσι με τα στοιχεία της Ελμίνας εκεί.


Ο ΒΛ. Γ, kαρδιοχειρουργός έκανε έρευνα σε νοσοκομείο του Παρισιού για να μάθει αν όντως η Ελμίνα είχε νοσηλευτεί εκεί για δύο μήνες όπως τους είχε πει αλλά τελικά η απάντηση από το νοσοκομείο ήταν ότι δεν υπήρξε ποτέ καμία Ελληνίδα εκεί το διάστημα εκείνο.


Στην ιστορία αυτή εμπλέκεται και το όνομα γνωστής συγγραφέως από τη Β. Ελλάδα που είχε αγαπήσει το κορίτσι μέσα από τη σελίδα της , ήθελε να το υιοθετήσει και τη βοηθούσε οικονομικά.

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου της ερευνάται το αν τελικά η Ελμίνα ήταν ένα πρόσωπο που είχαν δημιουργήσει κάποιοι επιτήδειοι για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά από ευσυγκίνητους πολίτες ή αν ήταν ένα υπαρκτό πρόσωπο που απλώς εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι πάλι με σκοπό το χρήμα.


http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα