Η… διορατική ηγεσία και το επικοινωνιακό Βατερλό της Συγγρού

Από σήμερα τίποτα δεν θα είναι πια ίδιο, στην Ελλάδα και στα δύο κόμματα που στήριξαν το νέο μνημόνιο. Στη ΝΔ που ξαφνικά ανακάλυψε... τα…πλεονεκτήματα του μνημονίου τα πράγματα είναι εκτός ελέγχου.

Οι φωνές και οι γκρίνιες στελεχών και βουλευτών αγγίζουν πλέον και το πρόσωπο του Α. Σαμαρά,
ενώ για το λεγόμενο επικοινωνιακό επιτελείο η κατάσταση μπορεί να περιγραφεί με μία μόνο λέξη: χάος!

Ο πρόεδρος της ΝΔ δεν πρέπει να είναι καθόλου ικανοποιημένος - και....
δεν είναι απ΄ ότι μαθαίνουμε - από πολλούς στενούς του συνεργάτες. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο γραμματέας της ΚΟ Κώστας Τασούλας απέτυχαν οικτρά.

Όχι μόνο δεν μπόρεσαν να «τιθασεύσουν» τους βουλευτές που σκέφτονταν να μην ψηφίσουν το μνημόνιο, αλλά όπως λέγεται δίνανε και λάθος πληροφορίες στον Α. Σαμαρά, για την κατάσταση στο εσωτερικό της ΚΟ.

Πάμε τώρα στο λεγόμενο επικοινωνιακό τιμ της ΝΔ και στους στενούς συνεργάτες του Σαμαρά.

Οι έχοντες την... ευθύνη για τις καθημερινές «διαρροές» στον Τύπο, εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα και χθες.

Μέχρι τελευταία στιγμή αυτοί οι απίθανοι τύποι διέρρεαν στα φιλικά τους ΜΜΕ, (της διαπλοκής βεβαίως, βεβαίως), ότι τα Όχι των βουλευτών δεν θα ξεπεράσουν τα δέκα.

Φυσικά όλοι αυτοί οι προσωρινοί στην παράταξη της ΝΔ, εξέθεσαν κυρίως τον Α. Σαμαρά που τους εμπιστεύθηκε το κρίσιμο και ευαίσθητο κομμάτι της επικοινωνίας.

Ωστόσο μέσα σ΄ αυτό το γαλάζιο χάος ξεχώρισαν, αν μπορεί να το πει κανείς αυτό έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο έμπειρος δημοσιογράφος και εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο Κώστας Μπούρας, Α. Γεροντόπουλος, Δημήτρης Κανελλόπουλος κι ο Θανάσης Σκορδάς.

Ίσως αν τους άκουγε περισσότερο ο πρόεδρος της ΝΔ - όπως τους άκουγε μέχρι πριν από λίγους μήνες - τα πράγματα να ήταν καλύτερα.

Δυστυχώς όμως για τους βουλευτές και τους γαλάζιους ψηφοφόρους, η ΝΔ κινείται, εδώ και καιρό, στον αστερισμό των πιο ακραίων στοιχείων…

Με τα γνωστά αποτελέσματα!

kentrinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα