Η Χρυσή Αυγή ,το σύστημα και στην μέση ο Καιάδας .

Όταν οι απλοί καλλιτέχνες εκμεταλλεύονται την δημοσιότητα που τους προσφέρει το είδος της εργασίας τους και αναρριχώνται σε θέσεις ,που ούτε τις γνώσεις έχουν αλλά ούτε και τις δυνατότητες ,αλλά έχουν τις οικονομικές απολαβές (και όχι μόνο ) είναι καλά .Θα μου πεις πολίτες είναι , έχουν το δικαίωμα .Ναι έτσι είναι .Είπατε την σωστή λέξη : δικαίωμα .

Βέβαια το .....
δικαίωμα το έχουν και οι υπάλληλοι ,οι γεωργοί ,οι κτηνοτρόφοι ,οι εργάτες ,οι οικοδόμοι αλλά δεν μπαίνουν .Μπαίνουν ?
Ναι μπαίνουν ! Αλλά μόνο σε ένα κόμμα . Στην Χρυσή Αυγή
.Γιατί εγώ μόνο εκεί είδα γεωργούς ,κτηνοτρόφους ,υπαλλήλους και εργάτες .Βέβαια έβγαλε και έναν καλλιτέχνη .Τον Γιώργο Γερμενή .Μόνο που ο άνθρωπος δε τραγούδαγε σκυλάδικα ,ούτε και ήταν εκλεκτός του MEGA η του Λαζόπουλου για τις τηλεοπτικές σειρές του αλλά έπαιζε heavy Metal Τώρα αν είναι και black Metal λίγα ξέρω από αυτά και προσωπικά δεν είμαι λάτρης του είδους .Μόνο και μόνο που εξελέγη με την Χρυσή Αυγή αρκούσε .

Το σύστημα έπεσε όμως όλο επάνω του γιατί τόλμησε να πει εγέρθητω .Σε ποιους ? Σε αυτούς που όταν ο Πάγκαλος τους έλεγε εκείνο το περίφημο : δε πα να γα…… πρωί πρωί εκείνοι το κάνανε γαργάρα και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Ακόμη και πριν λίγο καιρό όταν ο Λοβέρδος έλεγε: αν πειράξετε τον ΓΑΠ θα γίνει μακελειό πάλι ήταν σιωπηλοί . Βρε τι σατανιστή το είπαν (μήπως πιάσουν κανένα βαθιά θρησκευόμενο ) τι ότι κάνει ανθρωποθυσίες ,επιβεβαιώνοντας τον Καρατζαφέρη που έλεγε προεκλογικά ότι ήταν λυκάνθρωποι .

Βέβαια ξεχνάνε οι μάγειρες του συστήματος ότι το 2006 η Ελλάδα έδωσε 12 ψήφους στον διαγωνισμό της Eurovision ,στους LORDI εκείνους τους Heavy Metal από την Φιλανδία που τελικά κέρδισε το πρώτο βραβείο .

Τον Γερμενή τον εμφάνισαν με τα ρούχα που τραγουδούσε , αλλά τους δικούς τους καλλιτέχνες με τα αμπιγέ και τα κοστουμάκια .Θα μπορούσαν να εμφανίζουν τον Χαικάλη με την στολή του Καίσαρα από το 50-50, η τον Μπέζο με το σώβρακο η αντίστοιχα την Γκερέκου χωρίς ρούχα ,τότε που έκανε γυμνές φωτογραφήσεις αλλά δεν το κάνανε .Με πειράζουν τα χτυπήματα κάτω από την μέση που δίνουν στη Χρυσή Αυγή ,γιατί τα περισσότερα παιδιά βουλευτές, εκλεγμένοι και μη ,είναι από οικογένειες οικονομικά αδύνατες , απλές και λαϊκές .Σε αυτές που ανήκουμε οι περισσότεροι .Με χαλάει επίσης όταν το σύστημα τσακίζει ,όποιον δε χορεύει στο ταμπούρλο που βαράει αυτό .
Υπερείδης Γλαύκιππος
Keywords
Τυχαία Θέματα