Η χώρα μας πάσχει απο έλλειψη ηγετών

Σε εκπομπή του Κόντρα channel ένας Έλληνας που μένει μόνιμα στο Ανόβερο της Γερμανίας δήλωσε πως στο εστιατόριο που διατηρεί εκεί πηγαίνουν Γερμανοί, τρώνε και μετά δεν πληρώνουν τον λογαριασμό λέγοντας του πως έχουνε πληρώσει ήδη στην Ελλάδα αρκετά.

Αν αυτό δεν είναι η απόλυτη ταπείνωση και ξεφτίλα για τον .........
Έλληνα μετανάστη που έφυγε για να βρει ένα καλύτερο μέλλον και κατ' επέκταση για όλο τον ελληνισμό τότε ποια είναι;

Η Γερμανία έχει
καταλάβει ότι οι Έλληνες συνομιλητές της είναι προδότες και αλήτες γι' αυτό και μπορεί η κυρία Μέρκελ να δηλώνει με περίσσιο θράσος πως η Ελλάδα χρειάζεται διορισμένο κυβερνήτη από την Ευρωπαϊκή ένωση.

Θα έλεγε κάτι τέτοιο όμως η κυρία Μέρκελ αν σήμερα είχαμε πρωθυπουργό με πυγμή και θάρρος όπως ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου(μπορεί να μην συμφωνώ ιδεολογικά μαζί τους, άλλα πρέπει να παραδεχτώ πως και οι δυο ήτανε άριστοι στην διπλωματία και έθεταν κόκκινες γραμμές) φυσικά και δεν θα έβγαζε άχνα, αλλά βρίσκει και τα κάνει.

Το πρόβλημα μας δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και πολιτικό, δεν υπάρχει κάποιος που θα πάρει τον λαό από το χέρι και θα πει ΟΧΙ σε όλα τα παράλογα που μας επιβάλουν οι σύγχρονοι γενίτσαροι.

Το μόνο που μας μένει λοιπόν είναι να οργανωθούμε μόνοι μας και να τους διώξουμε, γιατί δυστυχώς φίλοι μου δεν μπορούμε να περιμένουμε 400 χρόνια για να γεννηθεί ένας νέος Κολοκοτρώνης και ένας νέος Καραϊσκάκης...

Vlasfimos.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα