Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΚΑΛΗ

Με άρθρο μου που δημοσιεύτηκε σ’ ετούτον εδώ το χώρο, και όχι μόνο, με τίτλο ”Το κράτος του γκαγκστερισμού και της αδικίας”, προφητικώς ξεσκέπαζα τη σκευωρία CIA-SARKOZY και των άλλων αμερικανικών κρατικών Υπηρεσιών, εναντίον του Ντομινίκ Στρος-Καν. Παρεμπιπτόντως θα αναφέρω, χωρίς να δίδω σημασία, ότι, βρέθηκαν κάποιοι ολιγόνοες, βουτηγμένοι ως τον λαιμό στον βούρκο του φανατισμού και με.....
κατηγόρησαν ότι, υποστήριζα τον Στρός-Κάν σε ένδειξη αλληλεγγύης λόγω της τεκτονικής του ιδιότητος και εξέμεσαν όλο τους το δηλητήριο και τη βρόμα του χαρακτήρα των.

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και παρουσιάζονται τέσσερες αμερικανοί πολιτικοί αναλυτές και μία βρετανική εφημερίδα, η Daily Mail, όπως και ένας γνωστός Άγγλος συγγραφέας και αναλύουν με ατράνταχτα επιχειρήματα, τη σκευωρία και την ατιμία των κρατικών Υπηρεσιών της Αμερικής. Σ’ αυτές τις Υπηρεσίες μετέχει και η δικαστική εξουσία. Αυτή η Υπηρεσία που είναι εντεταλμένη να απονέμει δικαιοσύνη.

Με εντυπωσιακές αναλύσεις, βασισμένες σε αδιαμφισβήτητες πληροφορίες, αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της πλεκτάνης, κατά του ανθρώπου, ο οποίος, με δηλώσεις του, πριν μεταβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, προφανώς ανοήτως πράττων, αποκάλυψε την τραγική οικονομική κατάσταση της Αμερικής και πρόσθεσε ότι, ύστερα από λιγότερα από πέντε χρόνια, η Αμερική θα εκλιπαρεί την Κίνα για βοήθεια, για να θρέψει τον λαό της.

Οι δηλώσεις εκείνες, κατατρόμαξαν τα οικονομικά κέντρα αποφάσεων, με συνέπεια να κατρακυλήσει το χρηματιστήριο στη Γουώλλ Στρητ και να παρατηρηθεί αναταραχή σ’ όλες τις καταχρεωμένες και κρατικοδίαιτες τράπεζες. Από την άλλη, ο εκλεκτός των Αμερικανών και του Διεθνούς Εβραϊκού Συμβουλίου, ο πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζύ, ένοιωσε την ανάσα του Στρος-Καν δίπλα του, στην έναρξη της καμπάνιας για τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές. Όλες οι δημοσκοπήσεις, έδειχναν την επερχομένη συντριβή του Σαρκοζύ και το προβάδισμα του Στρος-Καν.

Στην περίπτωση αυτή, η απώλεια της Γαλλίας, με την άνοδο της δύναμης της Γερμανίας, με τον άκρατο εθνικισμό τον οποίο προωθεί η Άγγελα Μέρκελ και το σχεδιαζόμενο πρόγραμμα εξοστρακισμού της Αμερικής από την Ευρώπη, ο κίνδυνος που προβάλλει για τα συμφέροντα της Αμερικής είναι ανυπολόγιστος.

Πέρα από αυτά, ακόμη, ο Στρος-Καν, στις μακροσκελείς δηλώσεις του, τις οποίες απέφυγαν να καταστήσουν γνωστές με κάθε λεπτομέρεια, τα ΜΜΕ της Ευρώπης, όπως, φυσικά και της Ελλάδος, η οποία παίζει πλέον απροκάλυπτα τον ρόλο ευτελούς αποικίας ή προτεκτοράτου της Αμερικής, έχοντας ως πρωθυπουργό αμερικανό πολίτη, δήλωσε, λοιπόν, ο Στρος-Καν ότι, το στραγγάλισμα των μικρών και φτωχών χωρών, (Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισλανδία κ.λ.π) από τη διεθνή τράπεζα, θα είχε βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα τραγικά αποτελέσματα. Και πρόσθεσε, αυτός ο χαρακτηριζόμενος ως άτεγκτος διεθνής τραπεζίτης, ότι οι λαοί θα υποφέρουν για να αυξήσουν τα κέρδη τους οι αμερικανικές τρ
Keywords
Τυχαία Θέματα