«Γυμνάσια» Λοβέρδου στους «αντάρτες» του ΠΑΣΟΚ

Ανυποχώρητος στο θέμα της απελευθέρωσης του ωραρίου των φαρμακείων εμφανίστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ρύθμιση θα επανέλθει σε άλλο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας την ερχόμενη εβδομάδα «και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του».

Τοποθετούμενος σε επερώτηση βουλευτών του ΚΚΕ για τις περικοπές στις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε πως όταν.....
φέρνει κάτι προς ψήφιση είναι «σίγουρος για αυτό» σχολιάζοντας μάλιστα δηκτικά πως αν έπαιρνε πίσω τα μέτρα του από το 2009, αυτή τη στιγμή δεν θα υπήρχε και δεν θα μπορούσε κανένας Υπουργός να σταθεί στο βήμα της Βουλής .

«Δεν υπάρχει περίπτωση», είπε, « από του χρόνου και μετά να υπάρξει Υπουργός οποιασδήποτε κυβέρνησης που να μπορεί να αντλήσει χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου αν δεν περιορίσει τη σπατάλη και τη διαφθορά». Δήλωσε ακόμη πως αν δεν υπάρξει ανάπτυξη για να υπάρξουν χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία, το εθνικό σύστημα υγείας για το 2013 δεν θα μπορέσει να κρατήσει τις υποδομές του ανοιχτές. « Εγώ τις κράτησα».

Ο Υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε μάλιστα να επιτεθεί κατά όσων δημαγωγούν εναντίον του προκαλώντας την αντίδραση της Γ.Γ. του ΚΚΕ που έσπευσε να τον ενημερώσει ότι δεν βρίσκεται σε συνέδριο ή σε συνεδρίαση κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ για να κάνει τον προσωπικό του απολογισμό.

Τι είπε ο κ. Λοβέρδος; «Τους δημαγωγούς τους θεωρώ εύκολους αντιπάλους και δεν τους ακούω. Δύσκολη κριτική για μένα είναι αυτή που λέει να έκανα όσα έκανα λιγότερο βίαια αλλά δεν είχα χρόνο. Όποιος όμως ξεκινά από την κριτική του περί υλικών και προσωπικού, αυτά τα άκουσαν χρόνια οι Έλληνες και αυτά βούλιαξαν την πατρίδα. Δεν ανήκω σε αυτούς που βούλιαξαν την πατρίδα»

«Το εγώ, έτσι κι εγώ δεν παρέλαβα εμάς δεν μας ενδιαφέρουν, να πάτε να τα πείτε στο ΠΑΣΟΚ» ήταν η αποστομωτική απάντηση της Αλέκας Παπαρήγα η οποία επεσήμανε επίσης πως η πολιτική έχει συνέχεια και ότι από τι ’74 και μετά δύο κόμματα εναλλάσσονται στην εξουσία που από ένα σημείο και μετά ακολουθούν την ίδια ακριβώς πολιτική.

http://briefingnews.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα