Γ.ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ: ΄΄ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ΄

Το agioritikovima.gr παρουσιάζει αποκλειστικά την επιστολή συμπαράστασης του δημοσιογράφου στην Οικογένεια του Στρος Καν.

Επιστολή συμπαράστασης για τον διασυρμό,όπως υποστηρίζει,του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ,έστειλε ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης,μέσω της Γαλλικής πρεσβείας ,στην οικογένεια και στους συνηγόρους του πρώην ισχυρού άνδρα του διεθνούς νομισματικού ταμείου.Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για....
καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του πολίτη,και προσφέρεται
να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Καν.

Μιλώντας στο agioritikovima.gr ο κ. Κανελλάκης, σημείωσε΄΄Συμπαρίσταμαι στη δοκιμασία και στη περιπέτεια της οικογένειας του Στρος Καν ,ως ελεύθερος πολίτης ,δημοσιογράφος και άνθρωπος πιστεύω ότι ο αιφνιδιασμός για τη σύλληψη του κ. Στρος Καν στην οικογένεια, προφανώς αποτελεί ένα δείγμα πως οι μηχανισμοί των υπερδυνάμεων μπορούν να καταρακώσουν και να εξευτελίσουν έναν άνθρωπο που ακόμα δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή του.


΄΄Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ΄΄

Επίσης,συμπαρίσταμαι στη περιπέτεια της ανώνυμης καμαριέρας αλλά ως άνθρωπος και ως πολίτης που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα θα έπρεπε να εμφανιστεί ενώπιων των αρχών και να μιλήσει για την ίδια της περιπέτεια ,οπω ς η ίδια κατείγγειλε στις αρμόδες αρχές και να εμφναστεί ενώπιων της διεθνούς κοινής γνώμης να αναλάβει τις ευθύνες της.

Η επιστολή του κ. Γιάννη Κανελλάκη στην Οικογένεια του Στρος Καν.



http://www.agioritikovima.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα