Γιώργο Καπουτζίδη και Ζέτα Μακρυπούλια στο Monte Carlo, με τα λεφτά των ασφαλισμένων της Τράπεζας Πειραιώς

Showbiz, πασαρέλα, ταξιδάκια και ιδιωτική ασφάλιση  ! 

Οι μεγαλοασφαλιστές δεν καταλαβαίνουν από κρίση.

Σε δίσεκτους καιρούς, ο "τρίτος πυλώνας" πάει μέγαρο με Γιώργο Καπουτζίδη και Ζέτα Μακρυπούλια και στο Monte Carlo, με τα λεφτά των ασφαλισμένων.

Παρουσιαστές της ξεχωριστής εκδήλωσης ήταν το γνωστό ντουέτο Γιώργου Καπουτζίδη
και Ζέτας Μακρυπούλια, οι οποίοι με «όπλα» τους το έξυπνο και ευρηματικό χιούμορ, δημιούργησαν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα στους παρευρισκόμενους.

Βραδιά Βραβεύσεων του Δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς για την.....
Προώθηση Τραπεζοασφαλιστικών Προϊόντων ING ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

«Αποστολή μας: Η Επιτυχία», ήταν το κεντρικό μήνυμα της Βραδιάς Βραβεύσεων στελεχών των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς που σημείωσαν κορυφαίες πωλήσεις προϊόντων ING Πειραιώς για το 2009. Σε μια βραδιά με επιτυχημένες αποστολές, η Διοίκηση και τα στελέχη των Ομίλων ING και Τράπεζας Πειραιώς έδωσαν το παρόν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Πέμπτη 24 Ιουνίου, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση για την επιβράβευση των στελεχών των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι βραβεύσεις αφορούσαν στελέχη καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, οι οποίοι σημείωσαν ιδιαίτερα υψηλές πωλήσεις προϊόντων ING Πειραιώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το έτος 2009, το σύνολο της ετησιοποιημένης παραγωγής ξεπέρασε τα 32 εκατομμύρια Ευρώ, υπερβαίνοντας τον αρχικό στόχο κατά 36% και αποδεικνύοντας την επιτυχία της στρατηγικής συνεργασίας της Τράπεζας Πειραιώς με την ING.

Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν οι κ.κ. Bram Boon, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ING Ελλάδος, Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Γενικός Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Εργασιών Τράπεζας Πειραιώς, Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing ING & Υπεύθυνος Bancassurance, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Δικτύου Ελλάδας Τράπεζας Πειραιώς, Μάνος Πουλάκης, Βοηθός Γενικού Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων Αττικής Τράπεζας Πειραιώς και η κα Χρυσάνθη Παπαδοπούλου, Βοηθός Γενικού Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων Κρήτης και Δωδεκανήσων Τράπεζας Πειραιώς.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ING Ελλάδος, κ. Bram Boon δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «…είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιριών, η οποία διαρκώς εξελίσσεται, εμπλουτίζεται με νέες ιδέες και πιο φιλόδοξους στόχους, ώστε να θέτει τα πρότυπα του Bancassurance στην ελληνική αγορά.»

Ο κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Δικτύου Ελλάδος της Τράπεζας Πειραιώς, ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ότι «…όλοι ξέρουμε ότι σε περιόδους κρίσεις πάντα δημιουργούνται ευκαιρίες. Νομίζω ότι το περιβάλλον, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες για να προωθηθούν προϊόντα, όπως το συνταξιοδοτικό, μιας και ο κόσμος βομβαρδίζεται τον τελευταίο καιρό με ειδήσεις γύρω από το μέλλον της σύνταξής του.»

Ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Γενικός Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Εργασιών της Τράπεζας Πειρ
Keywords
Τυχαία Θέματα