Γιατί δεν ξαναψηφίζω Χρυσή Αυγή . . .

Φίλες και φίλοι, Έλληνες πατριώτες, αποφάσισα να αυτά τα λόγια λίγο πριν την ώρα της κάλπης με μόνο γνώμονα το καλό της πατρίδος και των παιδιών μας. Θέλω να σας δηλώσω ευθείς εξαρχής ότι είμαι Έλληνας πατριώτης , χριστιανός ορθόδοξος στο θρήσκευμα και στις τελευταίες εκλογές ψήφισα Χρυσή Αυγή .
Αυτός είναι και ο λόγος που με κάνει
να γράφω σήμερα δημόσια και να απευθύνομαι σε εσάς που...
αγαπάτε την πατρίδα.
Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τα διάφορα γεγονότα με έκαναν να αλλάξω γνώμη και σας εξηγώ γιατί.
Ως Έλληνας γνήσιος πατριώτης βλέποντας νεαρό βουλευτή της Χρυσής Αυγής δημόσια να προπηλακίζει και να χτυπά γυναίκες , μόνο περήφανο σαν Έλληνας δεν μπορώ να νιώσω. Το αποκορύφωμα της ξεφτίλας της χώρας μας . !
Θέλω να πω σε όλους αυτούς τους δήθεν πατριώτες της Χρυσής Αυγής που είτε από αγανάχτηση είτε από υπερβολική αγάπη προς την πατρίδα , τους έδωσα την ψήφο μου , θέλω να πω ότι πολύ γρήγορα με απογοήτευσαν . Δεν μπορείτε κύριοι να λέτε ότι είστε Έλληνες και να δέρνεται είτε γυναίκες είτε ανυπεράσπιστους λαθρομετανάστες . Είπαμε να φύγουνε οι λαθρομετανάστες δεν είπαμε να τους σκοτώσουμε, δεν φταίνε εκείνοι που ήρθαν εδώ αλλά αυτοί που τους το επέτρεψαν πρώτος και καλύτερος ο Σαμαράς γιατί δεν πάτε να δείρετε αυτόν; .
Αν είσαι μάγκας και Έλληνας πατριώτηςκ. Κασιδιάρη να πήγαινες να δείρεις Βενιζέλο και Σαμαρά αλλά εκεί δεν τολμάς να πλησιάσεις γιατί θα σε κάνουν σουρωτήρι στα 100 μέτρα , συνεπώς μόνο άντρας και Έλληνας δεν μπορείς να λέγεσαι .

Απευθύνω έκλυση σε όλους τους Έλληνες πατριώτες όσο και αν είναι πικραμένοι να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή , δεν θέλουμε ναι απαξιωθεί το πατριωτικό κίνημα όπως έγινε μετά την χούντα , δεν θέλουμε να νοιώθουμε ξανά ντροπή όταν λέμε ότι είμαστε Έλληνες πατριώτες δεν θέλουμε να νοιώθουμε ντροπή όταν λέμε ότι πιστεύουμε στον θεσμό της οικογένειας και στην ορθοδοξίας .
Η Χρυσή Αυγή με τις πράξεις της οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωση του πατριωτικού κινήματος . Σε λίγο θα λένε ότι αγαπάμε την πατρίδα μας την πίστη μας και την οικογένειά μας και θα μας αποκαλούν φασίστες ότι ακριβός κάνανε και τα τελευταία χρόνια ....Αυτό και μόνο αυτό καταφέρνει η χρυσή αυγή με την στάση της .
Είναι μεγάλη ζημία για τον τόπο , ψηφίστε ότι άλλο θέλετε μόνο μην ψηφίσετε αυτούς που δεν σέβονται τις αρχές του Ελληνισμού.

Δεν είμαι αρθρογράφος ούτε πολιτικός είμαι ένας Έλληνας που αγαπάω την πατρίδα μου και δεν ενέχομαι να την προσβάλουν τα χθεσινά τσουτσέκια

ΝΙΚΟΣ Β.
Keywords
Τυχαία Θέματα