Γιατί δεν αλλάζουμε πατριώτες

Θέσαμε ποτέ αυτή την ερώτηση κοιτάζοντας τον καθρέφτη μας;
Χρόνια αυτό το ερώτημα παραμένει αναπάντητο.
Το γεγονός είναι ένα . Είμαστε εξαρτημένοι . Ψυχολογικά εξαρτημένοι. Εξαρτημένοι από την καλοπέραση , τη χλιδή, το Θεό μας δηλαδή το χρήμα, την ματαιοδοξία μας, τον εγωισμό μας, και κάθε είδους απόλαυσης που υπάρχει επί της γης.
Επειδή οι άρχοντες της γης το γνωρίζουν καλά, δεν τους είναι και πολύ δύσκολο να μας κυβερνήσουν ! Αρκεί να....
μας δώσουν τη δόση μας και τέλειωσε. Ζούμε το όνειρό μας και όταν έρθουν τα δύσκολα τους παρακαλάμε , γινόμαστε σκουπίδια, αρκεί να μας δώσουν τη δόση μας.
Γιατί δεν αλλάζουμε πατριώτες ;
Γιατί όλοι έχουμε ξεχάσει την ουσία της ύπαρξής μας ;
Είμαστε άνθρωποι πατριώτες . Ο στόχος μας είναι κοινός. Όμως ή τον έχουμε χάσει, ή τον έχουμε ξεχάσει. Αν τον έχουμε χάσει, τότε υπάρχει πιθανότητα να τον βρούμε. Αν τον έχουμε ξεχάσει τότε η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, και θεωρώ ότι αυτό είναι η αιτία που φτάσαμε σήμερα σε σημείο να είμαστε ικανοί να δεχόμαστε αυτή τη ξεφτίλα , αυτή την ολοκληρωτική απώλεια της αξιοπρέπειάς μας, επιτρέποντας στον κάθε έμπορο συνείδησης ή αλλιώς πολιτικό, να μας σέρνει σε δρόμους σκοτεινούς, να μας βιάζει, να μας χλευάζει και να μας ειρωνεύεται λέγοντάς μας ότι αυτός θα μας γιατρέψει, αυτός θα μας θυμίσει το στόχο μας.
Είμαστε άνθρωποι πατριώτες.
Ας προσπαθήσουμε να θυμηθούμε το στόχο μας.
Ας θυμηθούμε έννοιες όπως αλληλεγγύη, αγάπη στο συνάνθρωπό μας, απλότητα, ισότητα.
Ας βοηθήσουμε, ας υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλο.
Ας γίνουμε η δύναμη που θα αποτινάξει από τη ζωή μας αυτό τον εφιάλτη που έχει κυριέψει το νου μας . Ας καταστρέψουμε όλο αυτό το σύστημα που τον συντηρεί, και κυρίως, ας ξυπνήσουμε πριν είναι πολύ αργά.

Κατράνας ΓιώργοςΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Τυχαία Θέματα