Γιάννης Βογιατζής: Ο πιο “ματσό” αντιδήμαρχος

Αναρτήθηκαν οι δηλώσεις των εισοδημάτων και των περιουσιακών στοιχείων των αιρετών του Δήμου Θερμαϊκού και πρωταθλητής μέχρι τώρα αναδεικνύεται ο κ. Γ. Βογιατζής με περίπου 1.000.000 ευρώ και με διάφορα ακίνητα στην Περαία, Επανομή και Χαλκιδική.

Ανέλαβε αντιδήμαρχος έργων (Τεχνικής Υπηρεσίας) το 2007 και το 2008. Το 2009 ήταν αντιπρόεδρος στη ύδρευση, το 2010 έγινε αντιδήμαρχος καθαριότητας και...
σήμερα το 2011 είναι και πάλι αντιδήμαρχος έργων (Τεχνικής Υπηρεσίας). Μπράβο Γιάννη!

Δείτε τη δήλωση των περιουσιακών του στοιχείων εδώ, γιατί είναι δύσκολο να κατεβεί από
το site του Δήμου Θερμαϊκού (το link δουλεύει αν και καθυστερεί λίγο).

ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ένα εκατομμύριο περίπου ευρώ εισόδημα σε περίοδο οικονομικής κρίσεως δήλωσε στην εφορία για το 2010 ο αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Θερμαϊκού Ιωάννης Βογιατζής. Το ποσό που δήλωσε ο εργολάβος και στενός συνεργάτης του Δημάρχου Ιωάννη Αλεξανδρή προκαλεί έκπληξη στους δημότες της περιοχής καθώς έρχεται να προστεθεί στο παζλ των ικανότατων και άξιων στελεχών της διοίκησης που αποδεικνύουν ότι «όταν θέλουν μπορούν να τα καταφέρουν».
Το παράδειγμα της ανιδιοτελούς δημιουργίας και εντατικής εργασίας ξεκίνησε από το δήμαρχο Θερμαϊκού που κατάφερε μέσα από προσπάθεια πολλών χρόνων ως γιατρός, να αποκτήσει μια καλή οικονομική επιφάνεια. Τη σκυτάλη παίρνουν τώρα οι συνεργάτες του που με τις φορολογικές τους δηλώσεις καταδεικνύουν ουσιαστικά ότι έχουν ευρηματικό μυαλό.
Όλα αυτά έχουν ιδιαίτερη αξία και σημασία αφού διαδραματίζονται σε μια περίοδο δυσμενών συγκυριών για την Ελλάδα, τη στιγμή που δημόσιοι υπάλληλοι απολύονται, οι συντάξεις περικόπτονται, η υγεία καταρρέει, οι φτωχοί και άνεργοι αυξάνονται και ορισμένα λαμόγια καταχραστές του δημόσιου χρήματος οδεύουν επιτέλους προς τον δρόμο των φυλακών.
Ορισμένοι σχολιάζουν τώρα στα καφενεία «Κροίσοι διοικούν το Δήμο σε περίοδο κρίσης». Αυτό όμως είναι λάθος. «Άξιοι και ικανοί διοικούν το Δήμο σε περίοδο κρίσης» είναι το σωστό!!! και δεν πρέπει να παραξενεύει κανέναν το γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος έργων του δήμου Θερμαϊκού και εργολάβος στο επάγγελμα κύριος Ιωάννης Βογιατζής μπορεί να δηλώνει στην εφορία ότι έχει κάθε μήνα έσοδα 80.000 ευρώ!!!
Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο στα πλαίσια του Καλλικράτη η μεγάλη ακίνητη περιουσία του συγκεκριμένου αντιδημάρχου περιλαμβάνει επίσης διαμερίσματα, οικόπεδα στη Χαλκιδική και την Επανομή και 4 αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Ο κύριος Ιωάννης Βογιατζής που σημειωτέον είναι εργολάβος, καταδεικνύει ξεκάθαρα μέσα από τις φορολογικές του δηλώσεις ότι από το 2007 έως σήμερα τριπλασίασε τα εισοδήματά του πλησιάζοντας το 1.000.000 ευρώ. Τα αυξημένα καθήκοντα του ως αντιδήμαρχος έργων του Δήμου Θερμαϊκού από το 2007 και οι υποχρεώσεις στη διοίκηση Αλεξανδρή, φαίνεται ότι δεν στάθηκαν εμπόδιο για να παραμελήσει τις δουλειές του. Αντιθέτως διαφαίνεται ότι
Keywords
Τυχαία Θέματα