Για τη νίκη στο Χαριλάου ο Ολυμπιακός

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
(19:30 – Novasports1)

ΑΡΗΣ: Το 3-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Τσιώλη στον πάγκο του Αρη. Οι «κίτρινοι» θα μπορούσαν σε δυο περιπτώσεις με τους Καζανφέρη και Παπαστεριανού να σκοράρουν, αλλά είδαν τις προσπάθειες αυτές να καταλήγουν
στο......
δοκάρι, όπως επίσης θα μπορούσαν να δεχθούν περισσότερα γκολ, μιας και ισάριθμα δοκάρια είχε και η ΑΕΚ.

Και το όνομα αυτού Μίχαλ Πρόμπιερζ. Ο 39χρονος Πολωνός, ο οποίος το 2010 αναδείχθηκε κορυφαίος τεχνικός στη χώρα του, είναι ο αντικαταστάτης του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του Αρη, όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η «κίτρινη» ΠΑΕ.«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την καταρχήν προφορική συμφωνία με τον Πολωνό προπονητή Μίχαλ Πρόμπιερζ», ανέφερε στην πρώτη της γραμμή η ανακοίνωση των «κίτρινων», οι οποίοι κατέληξαν στον νεαρό τεχνικό, αφού πρώτα έψαξαν σε αγορές όπως η Γερμανία και η Ιταλία, όμως χωρίς να βρουν ενδεδειγμένη λύση.

Ο Καρίμ Σολτάνι προπονήθηκε κανονικά και την Πέμπτη και τέθηκε οριστικά στη διάθεση του υπηρεσιακού τεχνικού του Αρη, Νίκου Πασσιαλή, για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Διότι στον πάγκο της ομάδας δεν θα καθίσει ο Πολωνός τεχνικός, αλλά ο προπονητής της ομάδας νέων των «κίτρινων». Αντίθετα, νοκ-άουτ είναι οι τραυματίες Γκαρσία, Νέτο, Καπετάνος και Τσέζαρεκ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γκρέμισε ό,τι έχτισε στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι δικαιούνται να φωνάζουν για την φάση του 44' και το χέρι-μαρς πέναλτι του Χούμελζ σε κεφαλιά του Μέλμπεργκ, ηττήθηκαν στο Ντόρτμουντ με 1-0 από την Μπορούσια και έμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου. Ετσι σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Λονδίνου, όπου η Αρσεναλ έμεινε στο 0-0 με τη Μαρσέιγ, χρειάζονται, πλέον, νίκη στη Μασσαλία για να ελπίζουν.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης» και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, ξεχνώντας το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.Ολοι στου Ρέντη αναγνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» ακόμη δεν έχουν πετύχει νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, τόσο σε πρόσωπα όσο και σε θέσεις, σε σχέση με τους έντεκα που ξεκίνησαν το παιχνίδι εναντίον της Ντόρτμουντ.

Στα αγωνιστικά, λοιπόν, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η καλή εμφάνιση του Μπάλαζ Μέγερι στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ δίνει τη δυνατότητα στον Ερνέστο Βαλβέρδε να συνεχίσει με τον Ούγγρο στα δοκάρια της πειραϊκής ομάδας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε την απόφαση να μη χρησιμοποιήσει τον Βασίλη Τοροσίδη στον αγώνα με την Ντόρτμουντ, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται σίγο
Keywords
Τυχαία Θέματα