ΓΙΑ ΠΟΣΟ Μ@@@@ΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ....

Σκεφτομαι ωρες-ωρες τις συζητησεις που κανω καθημερινα με ανθρωπους που συναναστρεφομαι.Απλοι ανθρωποι,καθημερινοι,υποψιαζομαι μετριου επιπεδου μορφωσεως.Ολοι πανω κατω αναρωτιουνται το ιδιο....Ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι ωστε να κοβεις τα δωρα των εργαζομενων που θα πηγαιναν στην αγορα με....
συνεπεια λιγοτερο φπα αρα λιγοτερα χρηματα για το κρατος.....Ποσο
ηλιθιος πρεπει να εισαι ωστε ν ανεβαζεις το φπα αρα ανεβαζεις τις τιμες,οταν κοβεις μισθους και μειωνεις την καταναλανωτικη δυναμη αρα λιγοτερα παλι χρηματα για το κρατος παλι μεσω φπα...Ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι οταν ανεβαζεις τα τελη κυκλοφοριας ξεροντας οτι οι μισοι θα παραδωσουν πινακιδες αρα παλι λιγοτερα εσοδα για το κρατος κι απο αυτο αλλα κι απο τη βενζινη που θα χρησιμοποιουσαν αυτα τα αυτοκινητα συν ενα σωρο φπα απο συνεργεια,ανταλλακτικα κλπ....Ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι για να κανεις ενα σωρο παρομοια πραγματα που εχουν σαν καταληξη τον ιδιο συντελεστη....Τα λιγοτερα εσοδα και την αυξηση του φοβου των πολιτων....
Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν καθημερινοι ανθρωποι δημοτικου,γυμνασιου αντε λυκειου να ειναι καλυτεροι οικονομολογοι απο ολους αυτους τους σπουδασμενους στα καλυτερα Πανεπιστημια του κοσμου...καμια φιλοι μου!!!!
Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν ολοι αυτοι οι καθημερινοι ανθρωποι να ξερουν την λυση για την κριση και οι επικεφαλης των κρατων με ενα σωρο οικονομικους συμβουλους να δυσκολευονται τοσο να την βρουν....καμια φιλοι μου!!!
Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν ολοι αυτοι οι διανοουμενοι οικονομικοι γιγαντες να μας περνανε για Μ@@@@ΕΣ...........δυστυχως φιλοι μου 100%.....!!!!

Αναγνωστης
Keywords
Τυχαία Θέματα