ΓΙΑ ΠΟΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΙΛΑΤΕ...Κε ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ !!!

«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει», σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.«Οφείλουν τα κόμματα», συμπληρώνει ο πρώην Πρόεδρος, «κατά τροποποίηση της αρχικής συμφωνίας τους, να δώσουν χρόνο επαρκή σε αυτόν» και....
βεβαίως ακέραιο το δικαίωμα κατά το Σύνταγμα να διορίζει και να παύει τους υπουργούς. Τι σχόλιο μπορεί
άραγε κάποιος να κάνει γι αυτήν τη θλιβερή δήλωση ενός ανθρώπου που επί δέκα ολόκληρα χρόνια υπήρξε (υποτίθεται) ο εγγυητής της εύρυθμης λειτουργίας του πολιτεύματος; Οι Έλληνες σήμερα Κε Στεφανόπουλε ζούν υπό τυραννικό καθεστώς για 9 συγκεκριμένους λόγους.

Λόγος 1ος: Η Ελλάδα έχει σήμερα μη εκλεγμένο πρωθυπουργό. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο νυν πρωθυπουργός είναι πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος. Φαντάζεστε τον Eddie George της Τράπεζας της Αγγλίας ή τον Alan Greenspan της Federal Reserve να εκλέγονται πρωθυπουργός της Βρετανίας και Πρόεδρος των ΗΠΑ, αντίστοιχα;

Και όχι μόνο εξελέγη χωρίς εκλογές ο Παπαδήμος, αλλά κατά κάποιον τρόπο τα ελληνικά συμβατικά ΜΜΕ είναι σε θέση σήμερα να δικαιολογούν έναν μη εκλεγμένο πρωθυπουργό ως κάτι φυσιολογικό και μάλιστα ως κάτι θετικό.

Λόγος 2ος: Η ελληνική κυβέρνηση ενεργεί ενάντια στη βούληση του ελληνικού λαού. Οι πολιτικοί εκλέγονται για να εκπροσωπούν τις επιθυμίες του λαού που τους ψήφισε. Για τίποτε περισσότερο, για τίποτε λιγότερο. Όταν οι πολιτικοί είναι σε θέση να ενεργούν ενάντια στη θέληση του λαού, και δεν τιμωρούνται, τότε το εκλογικό σώμα ζει υπό τυραννικό καθεστώς, μια κυβέρνηση που ενεργεί ενάντια στα συμφέροντα του λαού.

Λόγος 3ος: Η ελληνική κυβέρνηση αγνοεί τις επιθυμίες του λαού. Η ελληνική κυβέρνηση αγνοεί τις επιθυμίες των πολιτών, διότι νομίζει ότι είναι σε θέση να γνωρίζει περισσότερα απ' ό,τι εκείνοι. Ωστόσο, μια κυβέρνηση υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τη βούληση του λαού. Δεν έχει σημασία τι θέλει η κυβέρνηση. Ό,τι και αν θέλει, καθήκον της είναι να θεσπίζει τις επιθυμίες του λαού που την εξέλεξε. Όταν μια κυβέρνηση αγνοεί τη βούληση του λαού, πρόκειται σαφώς για ένα τυραννικό καθεστώς.

Λόγος 4ος: Οι αποφάσεις που λαμβάνονται από την ελληνική κυβέρνηση δεν βασίζονται στη γνώμη του εκλογικού σώματος. Η ελληνική κυβέρνηση έχει ορίσει έναν μη εκλεγμένο γραφειοκράτη ως πρωθυπουργό της χώρας. Έχοντας ορίσει έναν μη εκλεγμένο πρωθυπουργό, οι Έλληνες πολιτικοί είναι σαν να αναγνωρίζουν ότι οι αποφάσεις που παίρνουν δεν εγκρίνονται από το εκλογικό σώμα, άρα δεν υποστηρίζονται από τους πολίτες που τους εξέλεξαν.

Οι πολιτικοί, αντί να εκπροσωπούν τις επιθυμίες των πολιτών, έχουν διορίσει έναν γραφειοκράτη για να εφαρμόζει τις πολιτικές που υπαγορεύονται από συμφέροντα άλλων, και όχι να αγωνίζεται για να εκπληρώσει τις επιθυμίες του εκλογικού σώματος που έφερε τους πολιτικούς αυτούς στην εξουσία.
Λόγος 5ος: Οι νόμοι που ψηφίζει η ελληνική κυβέρνηση είναι άκυροι και παράνομοι. Ο μόνος
Keywords
Τυχαία Θέματα