Γερμανικά για ενήλικες στην Αθήνα – Ιανουάριος / Φεβρουάριος 2012.

Τα Γερμανικά υπήρξαν ανέκαθεν μία από τις πιο σημαντικές και διαδεδομένες Ευρωπαϊκές γλώσσες. Επιπλέον, η προοπτική εργασίας στη Γερμανία αποτελεί μία ιδιαίτερα ελκυστική προοπτική για πολλούς Έλληνες.

Η Γερμανική γλώσσα έχει αρκετά κοινά σημεία με την Ελληνική και η εκμάθησή της δεν είναι.........
δύσκολη, όπως ίσως νομίζουν κάποιοι. Επιπλέον, πολλοί ενήλικοι έχουν διδαχθεί Γερμανικά στο σχολείο. Άρα, η Γερμανική γλώσσα δεν τους είναι εντελώς άγνωστη και μπορούν να μάθουν Γερμανικά πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Τα εξειδικευμένα
κέντρα εκμάθησης Γερμανικών για ενήλικες «Ευρωδιάσταση» προσφέρουν τη δυνατότητα σε κάθε ενήλικο να μάθει Γερμανικά ή να τα τελειοποιήσει, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Στην Ευρωδιάσταση μπορείτε να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για το 1ο αναγνωρισμένο πτυχίο της Γερμανικής γλώσσας (Zertifikat B1) σε 6-7 μόλις μήνες, ακόμα και αν είστε εντελώς αρχάριος/-α, με γραπτή εγγύηση σπουδών. Μία τέτοια προετοιμασία συνήθως κρατάει 2, 3 ή και περισσότερα χρόνια, όμως το πρόγραμμα που παρέχει η Ευρωδιάσταση είναι ειδικά σχεδιασμένο έτσι ώστε να συμπυκνώνει την ύλη σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα, χωρίς όμως η ουσία, δηλαδή η απόκτηση ευχέρειας επικοινωνίας στη γλώσσα, να θυσιάζεται για χάρη της απόκτησης του πτυχίου.

Αν δεν έχετε σταθερό ωράριο, η Ευρωδιάσταση σας δίνει τη δυνατότητα εναλλάξ παρακολούθησης των τμημάτων. Τα τμήματα προετοιμασίας Zertifikat B1 στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί και απόγευμα / βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι, ο σπουδαστής μπορεί να επιλέγει για κάθε μάθημα το ωράριο που τον εξυπηρετεί καλύτερα.

Πραγματοποιώντας την εγγραφή σας στην Ευρωδιάσταση στο πρόγραμμα των Γερμανικών μέχρι 20 Ιανουαρίου 2012, κερδίζετε:

1) έκπτωση 30% (αν είστε δύο, έχετε επιπλέον έκπτωση 10%) και

2) έκπτωση 50% για παρακολούθηση προγράμματος μίας άλλης ξένης γλώσσας (Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά ή Γαλλικά).

Περισσότερες πληροφορίες για «μαθήματα Γερμανικών στην Αθήνα - Γερμανικά για ενήλικες – ταχύρυθμα τμήματα Γερμανικών για ενήλικες – προετοιμασία Zertifikat - Ευρωδιάσταση» μπορείτε να βρείτε στο www.eurodiastasi.gr

Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση

Αθήνα (1): Χαλκοκονδύλη 9, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 3844888

Αθήνα (2): Χαλκοκονδύλη 5, metro Ομόνοια ή Πανεπιστήμιο, τηλ. 210 3301110

Αιγάλεω: Ιερά Οδός 197, metro Αιγάλεω, τηλ. 210 5901888

Αγία Παρασκευή: Μεσογείων 427, τηλ. 210 6000170

Χολαργός: Σαρανταπόρου 14, metro Εθν.Άμυνα, τηλ. 210 6510100
www.eurodiastasi.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα