ΓΑΔΑ: Μέσα ο Παπανδρέου, έξω οι συνδικαλιστές

Τη νεοσύστατη Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη ΓΑΔΑ θα επισκεφθεί σήμερα στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός θέλει παρουσία του κ. Παπουτσή, να δείξει ότι η κυβέρνηση δίνει μεγάλη σημασία σε θέματα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς αλλά κα....
της εγκληματικότητας που βρίσκεται σε μεγάλη έξαρση το τελευταίο
διάστημα.

Τον Πρωθυπουργό θα ξεναγήσει στις εγκαταστάσεις ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ο οποίος, παρουσία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., θα ενημερωθεί για το έργο της νεοσύστατης υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΓΑΔΑ θα έχουν συγκεντρωθεί συνδικαλιστές, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα της κυβέρνησης.

Η τελική απόφαση για το αν θα πραγματοποιηθεί η «θερμή υποδοχή» καθώς και για τη μορφή της λαμβάνεται αυτήν την ώρα σε κοινή συνάντηση που έχουν τα προεδρεία των ομοσπονδιών του προσωπικού στα Σώματα Ασφαλείας.

Στη συνέχεια, θα κάνουν συμβολικές παραστάσεις διαμαρτυρίας στα αρχηγεία των τριών Σωμάτων Ασφαλείας τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Ομοσπονδιών του προσωπικού, με αφορμή την... Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας των Ζώων.

Όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση, επέλεξαν για την κινητοποίησή τους την ημέρα αυτή «δεδομένου ότι οι κυβερνώντες και οι δανειστές τους προχωρούν ακάθεκτοι σε νέες "σφαγές των αμνών", χωρίς να υπολογίζουν ότι η ισοπεδωτική τους πολιτική ξεπερνά τα όρια ανοχής και αντοχής της ανθρώπινης φύσης και υπόστασης. Δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίσουν να μας φέρονται ως ''πρόβατα επί σφαγή'', καταπατώντας κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

Οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών προαναγγέλλουν κινητοποιήσεις εν όψει της ψήφισης του προϋπολογισμού του 2012 , «και με αφορμή τη σημερινή συμπλήρωση δυο ετών από τις εκλογές του 2009, από τις οποίες προέκυψε η τότε πολλά υποσχόμενη σημερινή μας Κυβέρνηση, προκειμένου να αναδείξουμε τα αδιέξοδα της μνημονιακής πολιτικής που εφαρμόζεται στη χώρα τα δύο τελευταία χρόνια και υπενθυμίζοντάς της τις προεκλογικές της δεσμεύσεις και εξαγγελίες».

Επίσης οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών σε όλη τη χώρα από την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, προχωρούν σε 48ωρη απεργία με απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρηση.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη, ενώ προγραμματίζουν αποκλεισμό της πύλης των φυλακών Κορυδαλλού από τις 7 έως τις 10 το πρωί καθώς «αντιστεκόμαστε στην απόφαση της περικοπής των προϋπολογισμών που καταδικάζει εργαζόμενους και κρατουμένους».

http://www.newsbomb.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα