Γ. ΤΟΡΗΣ: "Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, Γιώργος Τόρης, πριν λίγα λεπτά στο αθηναϊκό "ΡΑΔΙΟ 9 (98,9 F.M.)"

Τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Γιώργο Τόρη, ακούσαμε πριν λίγα λεπτά να μιλάει ζωντανά στο αθηναϊκό "ΡΑΔΙΟ 9 (98,9 F.M.)" και στην εκπομπή της Ειρήνης Διαμιανάκη.

Διακόπτοντας τον πρόλογο της καλής συναδέλφου, για τον.....
υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου, ο Γιώργος Τόρης είπε: "Ο Ολυμπιακός
Βόλου δεν έχει υποβιβαστεί. Είμαστε στη Super League και πιστεύω πως θα παραμείνουμε εκεί".

Συνεχίζοντας διερωτήθηκε πώς γίνεται, ενώ υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κ. Πιλάβιος να κάνει διακοπές, λέγοντας συγκεκριμένα: "Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;".

Και συνέχισε: "Εμείς δεν θέλουμε χάρες. Ζητάμε καθαρά και ξάστερα να εκδικαστεί η υπόθεση σε κανονικό δικαστήριο. Σε δικαστήριο που συνεδριάζει σε κανονικές ώρες, όπου ο κόσμος και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη δίκη".

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις πρωινές απαντήσεις του Γερουλάνου, ο κ. Τόρης απάντησε: "Πήραμε απαντήσεις του "αέρα". Και μάλιστα ο "αέρας" πρέπει να ήταν Πουνέντες ή Βαρδάρης...".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή ώρας της εκδίκασης της έφεσης λέγοντας: "Ενώ ήταν να γίνει η εκδίκαση στις 16:00 γίνεται στις 11:00, για να μην προλάβουν να έρθουν οι φίλαθλοι του Βόλου στην Αθήνα, γιατί όπως ξέρετε ο Βόλος δεν είναι και δίπλα στην Αθήνα".

Αναφερόμενος στην τιμωρία μόνο δύο ομάδων, ενώ στην δικογραφία αναφέρονται πολύ περισσότερες και πολύ μεγαλύτερες, είπε: "Πως γίνεται να τιμωρούνται μόνο οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα;".

Τέλος, υπενθυμίζοντας το δεδικασμένο της Πόρτο, δήλωσε με νόημα: "Ο νομικός πολιτισμός της Τουρκίας είναι ανώτερος από αυτόν της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία...".


http://e-volos.grΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα