ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - ΛΑΕ ΠΟΛΕΜΑ

Σοκ και δέος, Αρμαγεδώνας, λεηλασία του λαού μόνον έτσι περιγράφεται η ανάλγητη επίθεση που εξαπολύουν κυβέρνηση και τρόικα, σε βάρος μας. Εργαζόμενοι σκλάβοι, χωρίς ΣΣΕ, μισθοί και συντάξεις πείνας, χιλιάδες απολυμένοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, νέοι άνεργοι ή μισθοί 500 Ευρώ, φοροεπιδρομή σε φτωχούς και μικρομεσαίους, χαράτσια, χωρίς τέλος, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και υπηρεσιών, διάλυση, υγείας, πρόνοιας,
έρευνας, σχολεία χωρίς βιβλία, χωρίς δασκάλους, αποθήκες της νέας γενιάς, πανεπιστήμια και ΤΕΙ, πεδία επιχειρηματικής δραστηριότητας της αγοράς και των χορηγών. Και κρατική τρομοκρατία, ΜΑΤ, χημικά, αύρες και εκβιασμοί για να μπορέσουν να .....
περάσουν την πολιτική τους.

Κάθε μέρα κάθε βδομάδα και νέα μέτρα, το μαρτύριο της σταγόνας, για την εκταμίευση της κάθε δόσης που επιστρέφει ολόκληρη στους τοκογλύφους δανειστές στο πολλαπλάσιο, αφήνοντας μιαν απέραντη έρημο δυστυχίας και εξανδραποδισμού του λαού και της χώρας.

Πληρώστε, μας λένε, γιατί αλλιώς θα αναγκαστούμε να πάρουμε κι άλλα μέτρα. Αλλά τα μέτρα δεν έχουν όριο. Όσο πληρώνουμε, τρόικα και κυβέρνηση ζητούν κι άλλα. Όριο μπορεί να μπει μόνο από την κινητοποίηση του λαού. Το ξέρουν κι αυτοί και δοκιμάζουν τα όριά μας εκβιάζοντας. Ας ξεσηκωθούμε λοιπόν τώρα, γιατί σε λίγο θα είναι αργά.

Πληρώστε, μας λένε, γιατί έτσι θα σώσουμε τη χώρα. Αλλά η φορολαίλαπα είναι βαθιά ταξική, ληστεύει τα εισοδήματα των χαμηλόμισθων χωρίς να ακουμπά τον πλούτο και τις ανομίες των μεγαλοφοροφυγάδων. Δεν σώζεται η χώρα, είναι οι κερδοσκόποι που θα σωθούν, αυτοί εισπράττουν όσα εμείς πληρώνουμε, τάχα για τη σωτηρία της πατρίδας.

Πληρώστε, μας λένε, γιατί αλλιώς θα χρεοκοπήσουμε. Ξέρουμε πως η χρεοκοπία θα έρθει σύντομα, όταν το κόστος για τους κερδοσκόπους θα είναι ελάχιστο, όταν η χώρα δε θα έχει τίποτα άλλο να ξεπουλήσει, όταν οι λαϊκές καταχτήσεις θα έχουν όλες χαθεί.

Τους απαντάμε πως δεν πληρώνουμε το χρέος τους:

Γιατί δεν χρωστάμε ένα χρέος που δεν δημιουργήσαμε εμείς, γιατί δεν πουλάμε τη δημόσια περιουσία υποθηκεύοντας κάθε προοπτική του λαού και της χώρας για πάντα, γιατί δεν πληρώνουμε τα χαράτσια τους.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ σε εργοστάσια, γραφεία, χώρους δουλειάς, γειτονιές και πλατείες και δρόμους για να μην πληρωθεί το νέο χαράτσι. Σας καλούμε, αν δεν έχετε άμεση ανάγκη φορολογικής ενημερότητας, να αγνοήσετε τα ειδοποιητήρια της Εφορίας και να μην σπεύσετε να πληρώσετε τη δόση από το χαράτσι. Οι δικηγορικοί σύλλογοι ετοιμάζουν μαζικές αγωγές και στήριξη όσων δεν θα πληρώσουν. Έτσι κι αλλιώς, η μεγαλύτερη επίπτωση είναι η επιβάρυνση με 1% το μήνα στο ποσό που έχει το ειδοποιητήριο της Εφορίας. Για όσους δεν μπορούν να μη πληρώσουν, πληρώστε με Δήλωση Επιφύλαξης κατά της εισφοράς.

Η Επιτροπή Αγώνα σας καλεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 26-9-11 στις 6 μ.μ. ανοιχτή συγκέντρωση μπροστά στην εφορία Κηφισιάς (Αχαρνών 43), για να συζητήσουμε και να προετοιμάσουμε την αντίσταση στις νέες φοροεπιδρομέ
Keywords
Τυχαία Θέματα