ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΕΥΡΩΔΙΑΣΤΑΣΗ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι από τα πλέον γνωστά και καταξιωμένα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών για Ενήλικες. 25.000 και πλέον σπουδαστές έχουν μάθει μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες στην Ευρωδιάσταση.
Φέτος, η Ευρωδιάσταση σας δίνει τη....
δυνατότητα, εφόσον είστε δύο άτομα (φίλοι ή συγγενείς) που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ιταλικών ή Ισπανικών, να κάνετε μαθήματα πληρώνοντας τα δίδακτρα μόνο του ενός, ενώ ο δεύτερος φοιτά ουσιαστικά δωρεάν, πληρώνοντας μόνο εγγραφή.
Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα
πρόγραμμα που κοστίζει συνολικά 800 € συν την εγγραφή που είναι 75 €, θα πληρώνατε κανονικά 800+75 = 875 € Χ 2 = 1.750 €. Κάνοντας χρήση της προσφοράς, θα πληρώσετε μόνο 800 + 75 + 0 + 75 = 950 € !

Αν δεν υπάρχει δεύτερος ενδιαφερόμενος, και πάλι η Ευρωδιάσταση έχει πολύ καλές προσφορές: έκπτωση 15% - 65% στα δίδακτρα (ανάλογα με το πρόγραμμα) και υποτροφία για δωρεάν παρακολούθηση μίας 2ης ξένης γλώσσας με καταβολή μόνο του δικαιώματος εγγραφής και δυνατότητα αξιοποίησης μέσα σε 6 χρόνια.

τα τμήματα ξένων γλωσσών στην Ευρωδιάσταση λειτουργούν πρωί, απόγευμα και βράδυ και συμβαδίζουν. Έτσι ο σπουδαστής μπορεί να αλλάξει ωράριο οποτεδήποτε χρειαστεί (π.χ. όταν στο β’ εξάμηνο πάρει άλλα μαθήματα στη σχολή του, εφόσον είναι φοιτητής, ή αν αλλάξει ωράριο στη δουλειά του), να αναπληρώσει μαθήματα που τυχόν έχασε (π.χ. στην εξεταστική εάν είναι φοιτητής ή λόγω φόρτου εργασίας εάν είναι εργαζόμενος), ή να παρακολουθεί εναλλάξ πρωί-βράδυ, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.

Ένα βασικό πλεονέκτημα των κέντρων ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση είναι ότι η προετοιμασία για την απόκτηση διπλωμάτων ολοκληρώνεται στο 1/2 ή ακόμα και στο 1/3 του χρόνου που συνηθίζεται στα φροντιστήρια ενηλίκων, γεγονός που αυτονόητα οδηγεί και σε σημαντική εξοικονόμηση κόστους.

Στα κέντρα ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση, ένας αρχάριος προετοιμάζεται για την απόκτηση του Lower σε 12-18 μόλις μήνες (πρόγραμμα Start-Lower). Εάν έχετε γνώσεις μεσαίου επιπέδου, η προετοιμασία ολοκληρώνεται σε 6-9 μήνες (πρόγραμμα Link-Lower). Τέλος, αν έχετε δώσει για Lower χωρίς επιτυχία στο παρελθόν, αρκούν 3 μήνες προετοιμασίας (πρόγραμμα Lower 1-2).
Επίσης, η Ευρωδιάσταση προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές της να προετοιμαστούν αποτελεσματικά για το Proficiency σε 8 μόλις μήνες, χάρη στο ειδικό πρόγραμμα σπουδών Powerprof. To Powerprof είναι ειδικά σχεδιασμένο για σπουδαστές που δεν διαθέτουν πρόσφατο Lower και βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό σε βιβλιογραφία ειδικά γραμμένη για σπουδαστές με αυτά τα χαρακτηριστικά (ενήλικες χωρίς πρόσφατο Lower). Εάν κάποιος δεν βιάζεται τόσο, υπάρχει και το πρόγραμμα προετοιμασίας Prof 1+2 που ολοκληρώνεται σε 10, 12 ή 16 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ευρωδιάσταση διατηρεί ακαδημαϊκή συνεργασία με το H.A.U., επίσημο εξεταστικό φορέα Lower Michigan (ECCE) και Proficiency Michigan (EC
Keywords
Αναζητήσεις
διοικηση ευρωδιαστασης
Τυχαία Θέματα