ΕΥΓΕ !!!!! ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ !

"Να πληρώνονται καθηγητές και δάσκαλοι με τις ώρες διδασκαλίας"
Ευ.Τζάνης . Ένας εκπ/κός με το "Ε" κεφαλαίο!

Μία συγκινητική παρέμβαση - πρόταση από το χώρο της εκπαίδευσης και ειδικότερα της δευτεροβάθμιας , έκανε ο κος Βαγγέλης Τζάνης , διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Θεσπρωτίας.
Ένας εκπαιδευτικός που τιμά τη θέση του Διευθυντού Βθμιας Εκπαιδεύσης , ένας πολίτης υπεύθυνος , προφανώς ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ εμπνευσμένος από δημοκρατικές αρχές και σοσιαλιστικά ιδεώδη!
Η πρότασή του είναι απλή , λογική και περιεκτική !
Να
πληρώνονται καθηγητές και....
δάσκαλοι ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα.
Σε επίσημο έγγραφό του ο κ. Τζάνης εισηγείται «να συνδεθεί η μισθοδοσία των εκπαιδευτικών με τις ώρες διδασκαλίας, διότι θα εξοικονομηθούν χρήματα, θα γίνεται άμεση διάθεση των καθηγητών για συμπλήρωση ωραρίου αλλά και οι μαθητικές δραστηριότητες, όπως η ενισχυτική διδασκαλία, η Π.Δ.Σ, προγράμματα κ.λπ. , θα λειτουργούν νωρίτερα».

Προτείνει ακόμη «για δύο (2) χρόνια δεν πρέπει να πραγματοποιηθούν μόνιμοι διορισμοί, αλλά μόνο προσλήψεις Αναπληρωτών σε ειδικότητες στις οποίες υπάρχει ανάγκη».

Φυσικά δεν έχασαν καιρό ΟΛΑ τα τοπικά αποβράσματα της Δημόσιας εκπαίδευσης να επιτεθούν στον ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ , στον ΜΑΧΗΤΗ της εκπαίδευσης , στον ΦΩΤΕΙΝΟ ΦΑΡΟ της Νέας Εποχής .....
Διαβάστε εδώ την ξύλινη συντεχνιακή φρασεολογία των σκοτεινών κύκλων που υπονομεύουν την Πατρίδα και κατακρεουργούν κάθε ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ μιας Νέας Ελλάδας.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ!
Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ!
ΖΗΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !

http://pasokhtefra.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα