Ετοιμάζουν να βάλουν και τον Χατζηνικολάου στο Channel 9;

Μόνο στο planet-greece

Η αναγέννηση του Channel 9 είναι γεγονός. Το "δίδυμο" Τριανταφυλλόπουλου - Χαρδαβέλλα φαίνεται ότι βρίσκεται μία στροφή πριν την τελική ευθεία για να πάρουν τα ηνία του σταθμού στα χέρια τους. Τι δουλειά έχει, όμως, ο Νίκος Χατζηνικολάου;...
Σε ότι αφορά, κατ' αρχήν τα της συμφωνίας, όπως αναφέρουν πολύ έγκυρες πηγές του.....
planet-greece, αυτή έχει επιτευχθεί μόνο σε προφορικό επίπεδο. Υπογραφές δεν έχουν
πέσει ακόμη.

Είναι όμως γεγονός ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς, φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τον Γιώργο Ψαρρά, Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Κώστα Χαρδαβέλλα για την μεταβίβαση του Channel 9 αλλά και του KOSMO στην Θεσσαλονίκη. Ποιοι στηρίζουν επιχειρηματικά την όλη προσπάθεια; Πολλά λέγονται, δύσκολα, όμως, μπορούν να διασταυρωθούν. Σε επίπεδο φημών, ακούγεται ότι έχει ανάμειξη ο Δημήτρης Γιαννκόπουλος, ιδιοκτήτης της "πράσινης", όπως και πολλών site, μεταξύ των οποίων και το newsbomb, την δημοσιογραφική εποπτεία του οποίου έχει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ποιοι "αστέρες" ακολουθούν

Οι ίδιες πληροφορίες του planet-greece αναφέρουν ότι αν και έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια να ακολουθήσει την συντροφιά των "δύο" και η Αγγελική Νικολούλη, η ίδια φέρεται να μην ενδίδει στις πιέσεις και να δηλώνει πιστή στο ALTER και τον αγώνα που δίνουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, μέχρι το κανάλι να ξανανοίξει ή να πέσουν οριστικά τίτλοι τέλους.

Μεγάλες πιέσεις έχουν ασκηθεί και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος, πάντως, κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το αν θα ακολουθήσει η όχι στη νέα προσπάθεια. Ο ίδιος, κατά καιρούς, έχει αναφέρει από τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο ότι φλερτάρει με την ιδέα της δημιουργίας και του Real TV. Ήρθε η ώρα; Προς το παρόν όχι, φέρεται να υποστηρίζει ο ίδιος. Μόνο που αυτό το "όχι" δε βγαίνει και με πολύ πειστικό τρόπο.

Βέβαιη ή τουλάχιστον με πολλές πιθανότητες, θα πρέπει να θεωρείται η στελέχωση του νέου προγράμματος του "Channel 9" και με το όνομα της Αννίτας Πάνια.

Σε ότι αφορά τους απλήρωτους εργαζόμενους του ALTER, λίγοι είναι αυτοί που θα κληθούν να συνδράμουν τη νέα προσπάθεια. Για δύο λόγους. Αρχικώς γιατί το μπάτζετ είναι εξαιρετικά περιορισμένο και αφετέρου γιατί προτεραιότητα θα δοθεί κυρίως στους συνεργάτες των Τριανταφυλλόπουλου και Χαρδαβέλλα συν την... προίκα που παίρνουν από το υπάρχον δυναμικό του καναλιού.

Όπως και να'χει, πάντως, η δημιουργία ενός σταθμού αποτελεί καλή είδηση για τους εργαζόμενους στην ενημέρωση. Αρκετοί θα βγουν από το αδιέξοδο της ανεργίας. Να και μια καλή είδηση.

http://planet-greece.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα