Επιστολή αναγνώστη απο την Μανίλα Φιλιππίνες

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

Γράφει ο Ηλίας Σουρδής

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΕ

Προσοχή το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι ούτε από πολιτικό κόμμα και ούτε έχει σχέση με τις ερχόμενες εκλογές.

Στόχος του είναι να το διαβάσει η κάθε Ελληνίδα και Έλληνας, ειδικά οι νέοι και αν τους αρέσει τότε να επιλεχθούν και οι κατάλληλοι να το εφαρμόσουν
σαν εναλλακτική λύση για το μέλλον της Ελλάδος, δεδομένου ότι όλες οι προηγούμενες πολιτκες ιδέες απέτυχαν.

H Ελλάδα θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση εκτός της Ευροζωνης και...
την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κατά την διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας της, η Ελλάδα υπέμενε πολύ χειρότερες καταστάσεις από την σημερινή, τις όποιες κατάφερε να ξεπεράσει και να επιβιώσει μέχρι σήμερα. Οπωσδήποτε και η σημερινή κρίση θα ξεπεραστεί και θα ξαναβρεί η Πατρίδα μας τον σωστό δρόμο για την ανάπτυξη, πρόοδο καιεθνική υπερηφάνεια. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει Έλληνας, ο όποιος δεν γνωρίζει την τεράστια ζημιά που έχει υποστεί η Πατρίδα μας από τις διάφορες λανθασμένες πολιτικές των περασμένων δεκαετιών. Είναι μεγάλο λάθος να πιστέψουμε πως κάποιος από τους σημερινούς πολιτικούς η πολιτικό κόμμα και ιδεολογία θα βγάλει την Ελλάδα μέσα από αυτόν τον βούρκο που την οδήγησαν.

Δυστυχώς για τον Ελληνικό λαό, αυτήν την κρίσιμη στιγμή της ιστορίας δεν εχει βρει ακομα άξιους Έλληνες ηγέτες με καθαρό και εφικτό πρόγραμμα για να βγάλουν την Ελλάδα από τον βούρκο που την έριξαν οι σημερινοί ανίκανοι πολιτικοί της, και να την ΣΏΣΟΥΝ πραγματικά από τα παρων και τα ερχόμενα αυριανά δεινά, στα οποία την οδηγητε με γοργό ρυθμό.

Για να πετύχουν τα χειρότερα έχουν καταφέρει να παρασύρουν μια αρκετά μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού οι οποίοι με τις επαναλαμβανόμενες κινδυνολογίες των ντόπιων Ελλήνων φιλο-ευρωπαϊκών πολιτικών σε συνεργασία με Ευρωπαίους κερδοσκόπους οι οποίοι φανερά μας το απέδειξαν ότι δεν τρέφουν καμιά συμπάθεια, σεβασμό και συμπόνια για τον Έλληνα πολίτη, θα προσπαθήσουν να μας πείσουν πως εμείς σαν λαός πλέον είμαστε ανίκανοι σταθούμε στα πόδια μας και οι μόνοι που θα μας σώσουν είναι οι Ευρωπαίοι !

Τις ίδιες αόριστες υποσχέσεις περί διάσωσις τις άκουσε ο Ελληνικός λαός στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, θα τις ακούσει και στις επόμενες εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012 και σίγουρα θα τις ακούσει και στις μεθ’επομενες εκλογές που θα κηρυχθούν μετά την 17η Ιουνίου.

Δεν είναι καθόλου παράλογο ούτε υπερβολικό αν συγκρίνουμε τα πολιτικά κόμματα με φορτηγά αυτοκίνητα τα όποια ενώ θα έπρεπε να είναι γεμάτο αγαθά (πχ. πακέτα με έργα για εφαρμογή) οι οδηγοί τους (δηλ. κομματικοί αρχηγοί) οργώνουν την Ελλάδα μοιράζοντας υποσχέσεις στον Ελληνικό λαό, ότι έχουν τα πάντα για να σώσουν την Ελλάδα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι στην ουσία δεν έχουν τίποτα να παρουσιάσουν!

Με λίγα λόγια, φροντίζουν να απατήσουν τον λαό με την παρουσία του φορτηγού και του οδηγού άλλα δεν σκέφτον
Keywords
Αναζητήσεις
έλληνες στη μανιλα
Τυχαία Θέματα