ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤ3…

Με θέσεις και με άποψη για όλα εμφανίστηκε απόψε στην ΕΤ3 ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή που παρουσιάζει όλα τα κόμματα η κρατική τηλεόραση…

Συγκεκριμένα μίλησε για παραμονή στο ευρώ σε αυτή τη φάση και να κρίνουμε εμείς και όχι οι Γερμανοί για την έξοδο μας, και μάλιστα υπενθύμισε ότι το.....
ευρώ το έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά.

Κατηγόρησε όλα τα ΜΜΕ
ότι ευρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία και ότι αν δεν το προέβλεπε ο νόμος δεν θα τον έβγαζαν.
Οι δημοσιογράφοι του έκαναν ερωτήσεις τέτοιες ώστε να αποπολιτοκποιούν την συζήτηση για να μειώσουν την προσωπικότητα του αλλά ο κ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ τους κατακεραύνωνε με τις απαντήσεις του.

Η γενική του τοποθέτηση είναι ότι όλο το πολιτικό σύστημα είναι βρώμικο και καταδυναστεύει τον Ελληνικό λαό τουλάχιστον τα τελευταία 38 χρόνια.

Η φιλοσοφία του ξεκινάει από την αρχαία Ελλάδα, κορυφώνεται στην μεγάλη βυζαντινή αυτοκρατορία και παίρνει από την αγωνιστικότητα της Ελληνικής επανάστασης του 1821.

Δεν είναι φασίστες αλλά ούτε και Ναζιστές, αλλά απλά Έλληνες Εθνικιστές και χριστιανοί ορθόδοξοι.

Κατηγόρησε το ΚΚΕ για μεγάλη προδοσία στον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο, και όλο το πολιτικό σύστημα γιατί προπαγανδίζουν κατά της Χρυσής Αυγής με μοναδικό σκοπό να μην μπει στη Βουλή και τους χαλάσει την σούπα.

http://thoureios.blogspot.com
Keywords
Τυχαία Θέματα