Ενεργός τραπεζικός λογαριασμός από το 1913

Μια αιωνόβια γυναίκα στο Οχάιο των ΗΠΑ, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται συνεχώς από το 1913!Η June Gregg διαθέτει τον ίδιο λογαριασμό στην τράπεζα από την περίοδο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και πρόσφατα γιόρτασε τα εκατοστά της γενέθλια, με τους υπευθύνους της τράπεζας
να της προσφέρουν μια τούρτα και να διοργανώνουν ένα πάρτι για την καλή τους πελάτισσα.
Τον λογαριασμό τον είχε ανοίξει ο πατέρας της όταν η June ήταν 1 ½ έτους τον Ιανουάριο του...
1913.
Από τότε ο λογαριασμός είναι ενεργός και ο αριθμός άλλαξε μόνο μια φορά όταν η Τράπεζα συγχωνεύθηκε με μία άλλη. Ωστόσο η June διατήρησε τον λογαριασμό της στο ίδιο υποκατάστημα στη κωμόπολη Colombus.

Η αιωνόβια γυναίκα εξακολουθεί να έχει το μικρό μπλε βιβλιαράκι του λογαριασμού στο οποίο η πρώτη κατάθεση ήταν 6,11 δολάρια. Που είχε βάλει ο πατέρας της ο οποίος ήταν γεωργός.

Η ίδια η June λέει πως ο πατέρας της την είχε διδάξει τα πλεονεκτήματα της αποταμίευσης λέγοντας πως δεν πρέπει ποτέ να χρεώνεται για να αγοράσει κάτι και να αγοράζει μόνο όταν έχει χρήματα.

Η αιωνόβια γυναίκα συνεχίζει να αποταμιεύει χρήματα και αξίζει να σημειωθεί ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ της και δεν έχει παιδιά. Από το 1976 ζει από την σύνταξη που παίρνει από το Ταχυδρομείο στο οποίο εργάστηκε για 30 χρόνια.

Για το μόνο που έχει μετανιώσει η June, είναι για την κατάθεση δύο κομματιών χρυσού που το 1932 άξιζαν 2,5 και 5 δολάρια αντίστοιχα. Σήμερα λέει ότι θα έπρεπε να είχε κρατήσει τον χρυσό και να μην τον καταθέσει γιατί λόγω της κρίσης του ,μεσοπολέμου η τιμή του τότε, ήταν πολύ χαμηλή.

Η τράπεζα ως δώρο στη June αποφάσισε να αυξήσει το καταθετικό της επιτόκιο στο 5% για τις επόμενες 100 ημέρες, θέλοντας έτσι να τιμήσει τα 100στά της γενέθλια.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα