Ενδυματολόγος μηνύει την σύζυγο του υπουργού

Σύζυγος πρώην υπουργού και μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ οφείλει 70.000 ευρώ στην προσωπική της ενδυματολόγο από αγορές που της είχε ζητήσει να κάνει για λογαριασμό της .

Ακριβά φορέματα και συνολάκια από το εξωτερικό ζητούσε συνεχώς η κυρία υπουργού η οποία είχε απασχολήσει ξανά με παρόμοιο θέμα αφού ο κρυφός της πόθος να....
έχει πανάκριβα φορέματα στην ντουλάπα της κοστίζει μια περιουσία κάθε φορά.

Η ενδυματολόγος της, πιστή στις επιθυμίες και τις εντολές της συζύγου υπουργού ταξίδευε σε
διάφορα μέρη προκειμένου να της φέρει τα πιο ακριβά ρούχα από γνωστούς σχεδιαστές. Δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά τις περισσότερες φορές τις ζητούσε να τα πληρώνει εκείνη και άμα τη επιστροφή της την ξεπλήρωνε η ίδια.

Ο λόγος που δεν της έδινε μαζεμένα τα χρήματα όπως έλεγε στην ίδια την ενδυματολόγο ήταν ότι δεν μπορούσε να φαίνεται ότι έχει και διακινεί τόσο μεγάλα χρηματικά ποσά. Λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας αλλά και των ερευνών που γινόταν σε μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ θα έπρεπε να είναι και η ίδια πιο προσεκτική στις αναλήψεις μεγάλων ποσών. Αυτή ήταν η επίσημη δικαιολογία προς την ενδυματολόγο σύμφωνα με την ίδια.

«Ήξερα ότι τον τελευταίο καιρό της είχαν ζητήσει να είναι πιο προσεκτική στις σπατάλες , διότι πραγματικά ήταν σπάταλη, αλλά εκείνη ήταν έτσι μαθημένη που δεν μπορούσε να μην αποκτήσει κάτι την ώρα που το ήθελε» Αυτό εξομολογείται η ενδυματολόγος την οποία συναντήσαμε στο γραφείο της δικηγόρου της . Στο ίδιο δικηγορικό γραφείο μάλιστα πριν από μερικούς μήνες προσήλθε και γνωστή αισθητικός η οποία ζήτησε να κάνει μήνυση και αγωγή στην ίδια κυρία υπουργού για χρήματα που της όφειλε από συνεδρίες και αγορά ακριβών καλλυντικών με αποτέλεσμα να την φεσώσει χιλιάδες ευρώ.

Πάντως η αλαζονεία της κυρίας υπουργού είχε απασχολήσει τους συνεργάτες του πρώην υπουργού οι οποίοι με έκαναν τα πάντα να την περιορίσουν για να προστατεύσουν τον υπουργό κάτι το οποίο δεν κατάφερναν πάντα διότι η σύζυγος τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα έκανε ζωή βασίλισσας έχοντας γύρω της παρατρεχάμενους τους οποίους μάλιστα μαντέψτε ποιος πλήρωνε .....
Η ενδυματολόγος τώρα μέσω της δικηγόρου της ζητάει πίσω τα χρήματα της και είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι και στα δικαστήρια αφού προχώρησε σε αγωγή και μήνυση.

http://www.briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]


Keywords
Αναζητήσεις
endymatologos
Τυχαία Θέματα