ΕΛΟΧΙΜ

Οι άγγελοι και οι ΕΛΟΧΙΜ (ή υιοί του Θεού) είναι δυο διαφορετικές οντότητες. Οι άγγελοι είναι ασώματοι και οι ΕΛΟΧΙΜ με υλικό σώμα.
Το υλικό σώμα δεν σημαίνει απαραίτητα σάρκα.
Σύμφωνα με την γένεση, πρώτα ο Θεός εποίησε Ελοχίμ και μετά αγγέλους. Οι Ελοχίμ θεωρούνται ανώτερες οντότητες από τους αγγέλους.
Ειδικά ο πρώτος Ελοχίμ, ο παλαιός όλων των ημερών, όπως λέει ο.....
Ενόχ (Ο Χριστός ίσως ; Στην αποκάλυψη του Ιωάννη ο Χριστός είπε "Είμαι ο πρώτος και ο έσχατος").

Αφού ολοκληρώθηκε η Δημιουργία, έδωσε εντολή να δημιουργηθεί ο άνθρωπος κατ΄εικόνα και ομοίωση των Ελοχίμ. Αφού ο άνθρωπος θα ήταν καθ’ ομοίωση των Ελοχίμ, στην εξέλιξή του, θα ήταν ανώτερος από τους αγγέλους.

Με την πτώση του ανθρώπου, έδωσε εντολή ο Θεός να επιτηρούν τη Γη και τον άνθρωπο 201 Ελοχίμ και στον άνθρωπο την εντολή αυξάνεστε και πληθύνεστε.
Το πληθύνεστε σημαίνει να γίνεστε περισσότεροι, το αυξάνεστε σημαίνει να εξελίσσεστε σε αυτό που είμαστε προορισμένοι να γίνουμε.
Δηλαδή καθ’ ομοίωση των Ελοχίμ.

Οι 201 παρατηρητές Ελοχίμ που δεν έχουν το δικαίωμα να αυξάνονται και να πληθύνονται, έπραξαν μια μεγάλη αμαρτία (βλασφημία): το να πληθύνονται.
Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγές, που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και το απόκρυφο βιβλίο του Ενόχ, κάποιοι, ή όλοι … σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ 6, 1-2), παρατηρητές Ελοχίμ, παρά το θέλημα του Θεού, συνευρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν όντα, πλάσματα, ξεχωριστά, αποκυήματα πράξης ανομίας (παραβίασης των συμπαντικών γενεαλογικών κανόνων).
Τα πλάσματα αυτά ονομάστηκαν Νεφελίμ.
Αυτοί, είτε από φόβο, είτε από τις εκπληκτικές δυνάμεις που είχαν, λατρεύτηκαν σαν θεοί από τους ανθρώπους.
Με τα χρόνια, η καταπίεση των Νεφελίμ έφτασε στα άκρα.
Μας χρησιμοποιούσαν είτε σαν δούλους είτε σαν τροφή, πράγμα που προκάλεσε την οργή του Θεού, με αποτέλεσμα τον κατακλυσμό, την καταστροφή, και την τιμωρία των βλάσφημων Ελοχίμ, Νεφελίμ και Ανθρώπων.

lakedaimwn.blogspot.comΕδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Αναζητήσεις
ο πρώτος των ημερών από το βιβλίο του ενωχ, ποιος ειναι ο παλαιος ολων των ημερων
Τυχαία Θέματα