ΕΛΕΟΣ... ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ, ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!

Η Σαμαροαλαζονεία σε όλο της το μεγαλείο...

Διαβάστε πως στην κάτω ανάρτηση (του Σαμαρικού κατά το ANTINEWS και όχι Νεοδημοκρατικού) όπως αντιλαμβάνεται το περιβάλλον Σαμαρά το δικό μας κόμμα τη Νέα Δημοκρατία. Πρόσεξτε την αλαζονεία αγαπητοί Σαμαρικοί και γνωρίζεται από πρώτο χέρι ότι ο Αντώνης σας βρέθηκε αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία
μας από την καταψήφιση της αλαζονείας της Μπακογιάννη και των....
παρατρεχάμενων με ύφος 1000 καρδιναλίων που τώρα πνίγονται στο 2%.... Όσο και να αλλάζει σήματα, σβήνει φλόγες και αλλάζει και ονόματα η βάση είναι ζωντανή και ξέρει να τιμωρεί όταν πρέπει... Προσοχή Αντώνη δεν είναι η Νέα Δημοκρατία ιδιοκτησία σου και όταν τα "παιδάκια" πάνε ψηλά κάνοντας κούνια-μπέλα εκτοξεύονται από εκεί που βρίσκονται από τους νόμους της φύσης... Κύριε Καραμανλή πρέπει να βάλετε επιτέλους φρένο στο νοικάρη μας...

Η ΝΔ οριστικά πρώτη και τέρμα η αποχή!!!

Μπροστά και στις τάσεις της MRB η ΝΔ

Παγιώνεται πλέον η πρωτοπορία της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ, όπως δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Η διαφορά του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά από την κυβερνητική παράταξη έχει την τάση διεύρυνσης, όπως φαίνεται από τις διαδοχικές μετρήσεις.

Στο περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη παρουσιάζεται πολιτική έρευνα της VPRC. Νέο και αξιοπρόσεκτο στοιχείο που προκύπτει είναι η μεγάλη μείωση της πρόθεσης για αποχή, λευκή ή άκυρη ψήφο σε σχέση με ότι καταγράφεται σταθερά εδώ και ένα χρόνο στις δημοσκοπήσεις της εταιρείας. Θα έχουν δηλαδή μεγάλες εκπλήξεις οι προσεχείς εκλογές. αντιστρόφως ανάλογες όμως από τις προηγούμενες. Και επιβεβαιώνεται η εκτίμηση ότι η ΝΔ πρέπει να ρίξει βάρος στους “αναποφάσιστους” και σε εκείνους που δικαιολογημένα αποστρέφονται το σημερινό πολιτικό σύστημα.

H Εκτίμηση εκλογικής επιρροής της VPRC (Ιούνιος 2011) έχει ως εξής: ΠΑΣΟΚ 26,0%, ΝΔ 28,5%, ΚΚΕ 13,5%, ΛΑΟΣ 7,0%, ΣΥΡΙΖΑ 6,5%, Οικολόγοι-Πράσινοι 3,5%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,0%, Δημοκρατική Αριστερά 3,0%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 1,0%, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 0,5% & Λοιπά κόμματα 7,0%. Η προηγούμενη μέτρηση της εταιρείας έδινε τη διαφορά στο 0,5% υπέρ της ΝΔ.

Προηγούμενες μετρήσεις

GPO: Ύστερα από χρόνια η ΝΔ είναι πρώτη σε μέτρηση της εταιρείας. Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λαμβάνει ποσοστό 21%, με το ΠΑΣΟΚ να συγκεντρώνει 20,1%. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 9,2%, ο ΛΑΟΣ 6,5%, Ο ΣΥΡΙΖΑ 4%, η ΔΗΑΡ 3% οι Οικολόγοι-Πράσινοι 2,1%, η ΔΗΣΥ 2% και το ΑΡΜΑ 2,2%. Παράλληλα, το 58,8% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά τον ανασχηματισμό, ενώ

το 63,2% απάντησε ότι η νέα κυβέρνηση δεν θα είναι περισσότερο αποτελεσματική από την προηγούμενη, με μόνο το 35,5% να προσδοκά το αντίθετο.

Χαρακτηριστικές είναι οι απαντήσεις που δόθηκαν σχετικά με το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, όπου οι 2 στους 3 (66,3%) απάντησαν ότι το αντιμετωπίζουν αρνητικά.

ALCO: Για πρώτη φορά η ΝΔ προηγείται και σε
Keywords
Τυχαία Θέματα