Εκτίθεστε κύριε Δήμαρχε... και όχι μόνο στην Αλεξανδρούπολη!

Ακούστε γιατί...

ή διαβάστε το!
Μετά από πληθώρα επικοινωνιών με τους αναγνώστες μας κύριε δήμαρχε, που.....
θεωρούμε ότι εκφράζουν ένα μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας, η οποία φαίνεται έντονα προβληματισμένη με την συμπεριφορά σας...
και κυρίως με τον τρόπο που διαχειρίζεστε την τύχη της νομίζω πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να δώσετε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Εδώ και δυο μήνες περίπου που η ρυθμιστική αρχή ενέργειας έδωσε την θετική γνωμοδότηση, μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου που το υπουργείο του ΥΠΕΚΑ
έδωσε άδεια για την επένδυση τα τοπικά ΜΜΕ σηκώνουν ψηλά το θέμα. Φωνάζοντας προς κάθε κατεύθυνση πως κανείς από την τοπική κοινωνία δεν ξέρει τίποτα. Όλο αυτό το διάστημα που ζούσατε κύριε Δήμαρχε; Σε άλλη πόλη, σε άλλη χώρα, ή σε άλλο πλανήτη; Η άγνοια οι προφάσεις και οι αντιφατικές αποφάσεις σας για την διαχείριση της τύχης μας χρήζουν...διερεύνησης!!!

Επιμένω και δεν πειράζει. Ας μην γίνομαι αρεστός για τον κύριο Λαμπάκη και την αυλή του.
Η Θράκη τούτη την ώρα χρειάζεται τόλμη και αποφασιστικότητα χωρίς προκαταλήψεις.
Η Θράκη στις δύσκολες στιγμές της, πέραν των άλλων χρειάζεται δίπλα της επίσης, κάθε πολιτικό άνδρα κι όχι εραστές του ονείρου που χρησιμοποιούν την πολιτική για... viagra!

Και συνεχίζω.Όπως έγραψα και σε σχετικό μου άρθρο για τα χρυσωρυχεία, από την εποχή των καουμπόυδων του Τέξας μέχρι και σήμερα, δεν έχει καταγραφεί ούτε ένας θάνατος! Τι έκανε λοιπόν ο απίστευτος δήμαρχός μας; Χωρίς να ζητήσει ποτέ ενημέρωση από το κράτος, την επιστήμη και την εταιρεία, στέλνει επιστολές, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον πρωθυπουργό, σε υπουργούς και κόμματα.

Ερώτηση κύριε δήμαρχε
H συγκεκριμένη επένδυση του αερίου "όπως και εσείς ο ίδιος άλλωστε αναφέρετε στην επιστολή σας" είναι υψίστης επικινδυνότητας, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ένωση και ... προσέξτε! Μόνο φέτος είχαμε δύο εκρήξεις με νεκρούς! Πως λοιπόν διαχειρίζεστε τόσο ρηχά την λειτουργία του εν λόγω terminal ζητώντας απλά από την αντιπεριφερειάρχη Έβρου κα Νικολάου να σας ενημερώσει; Άντε και να απαντήσει στην επιστολή σας, με ποια επιστημονική ιδιότητα θα αποτυπώσει τα στοιχεία εκείνα που θα σας καθησυχάσουν ή θα σας ανησυχήσουν; Η αντιπεριφεριάρχης Νικολάου είναι σίγουρα μία εξαίρετη κυρία αλλά εκπαιδευτικός όμως, που μόλις εννέα μήνες πριν μπήκε στην πολιτική σκηνή.
Απορώ. Τι ακριβώς περιμένετε και πως θα χρησιμοποιήσετε το ανάγνωσμα της απάντησης; Όπως επίσης απορώ για το αν η κυρία Νικολάου αντιλαμβάνεται το ειδικό βάρος της ευθύνης που θα εμπεριέχει η απάντησή της. Θέλω να πιστεύω πως ναι αλλά μένει να το δούμε
. Εύλογα αναρωτιέμαι επίσης γιατί δεν στείλατε μια ακόμη επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, στους υπουργούς, βουλευτές και κόμματα.

Το υγροποιημένο ή μη αέριο γνωρίζουν όλοι τι είναι. Το φυσικό αέριο είναι! Και τα παιδιά του δημοτικού ακόμη το γνωρίζουν. Το χημείο λίγο ως πολύ ξέρουμε όλοι τι αντικείμενο έχει, ποιος είναι ο ρόλος του και
Keywords
Τυχαία Θέματα