Εκλογές 2012 - Στοίχημα από τις Εxpekt, Bwin, Betfair, Bet770, William Hill και 10Bet

Λίγες μέρες έμειναν μόνο για τις πιο αμφίρροπες εκλογές από τη μεταπολίτευση. Όχι τόσο για το πιο κόμμα θα καταλάβει την πρώτη θέση, μια και η ΝΔ σε όλες τις δημοσκοπήσεις εμφανίζονταν εύκολα στην πρώτη θέση, όσο για τον.....
αριθμό των κοινοβουλευτικών κομμάτων και το ποσοστό που θα λάβουν τα δύο μεγάλα κόμματα. Θα μπορέσουν να κάνουν συγκυβέρνηση, θα χρειαστεί και δεύτερη Κυριακή, αφού δε θα υπάρχει αυτοδυναμία;

Ερωτήματα
που έχουν όλοι οι Έλληνες, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία την Κυριακή 6 Μαΐου. Το Στοίχημα δε θα μπορούσε να λείψει από αυτές τις εκλογές, με το περιθώριο κέρδους να γίνεται μεγάλο καθώς υπάρχουν αρκετά... αμφίρροπα γεγονότα.

Η Expekt είναι η πρώτη εταιρεία που δημοσίευσε αποδόσεις για τις επερχόμενες εκλογές. Οι προβλέψεις για το νικητή των εκλογών, βάση και των συνεχόμενων δημοσκοπήσεων που δημοσιεύονταν καθημερινά το τελευταίο διάστημα, συγκλίνουν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, με την Expekt να προσφέρει 1.05 για την επικράτηση της.

Ως δεύτερο φαβορί εμφανίζεται το ΠΑΣΟΚ με απόδοση 8.00 ενώ υπάρχει ένα ακόμα στοίχημα που περιλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα κόμματα σε απόδοση 9.50. Μεγάλη έκπληξη προκαλεί στο head-to-head στοίχημα μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του ΛΑΟΣ για το ποιος θα λάβει μεγαλύτερο ποσοστό, πως το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη παίζεται στο 3.35 σε αντίθεση με τη Χρυσή Αυγή που δίνεται στο 1.25.

Υποψήφιοι... Head to Head

Η Expekt σας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρετε σε μεμονομένα γεγονότα και... αμφίρροπες μάχες μεταξύ υποψηφίων βουλευτών. Για παράδειγμα ποιος πιστεύεται πως πάρει περισσότερες ψήφους στη Β' Αθηνών ο Ανδρέας Λοβέρδος (1.40) ή ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (2.60); Ποια θα κερδίσει τη... γυνακεία μάχη στην Α' Θεσσαλονίκη η Έλενα Ράπτη της ΝΔ (1.15) ή η Εύα Καΐλή (4.35) του ΠΑΣΟΚ;

Μετά την Expekt που έβγαλε πρώτη αποδόσεις νίκης για την εκλογική αναμέτρηση, η Bwin έρχεται να προσφέρει σε όλους μοναδικές επιλογές για... όλα τα γούστα.

Νικητής εκλογών με φαβορί τη NΔ

Όπως και στην Expekt έτσι και στη Bwin φαβορί για να κυβερνήσει τη χώρα στις 7 Μαΐου είναι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που παίζεται στο 1.05. Το ΠΑΣΟΚ, που είχε κερδίσει τις προηγούμενες εκλογές δίνεται στο 7.50, ενώ τρίτο κόμμα παίζεται ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Βέβαια το στοίχημα που θα τραβήξει πάνω του περισσότερο ενδιαφέρον είναι αυτό της νίκης χωρίς να δύο μεγάλα κόμματα, μια και ΚΚΕ και ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ μοναχούν στο 3.00, ενώ φαβορί δίνονται οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" του Πάνου Καμμένου στο 2.50.

Περισσότερα
Keywords
Αναζητήσεις
εκλογες στοιχημα bwin
Τυχαία Θέματα