Είναι κεφάτοι "τ' αρπάζουν στο...Ελλα​δόπουλος!" Από τη λαθροεποίκ​ηση και το παραεμπόρι​ο στη... λαθροανακύ​κλωση!

Είναι κεφάτοι "τ'αρπάζουν στο...Ελλαδόπουλος!" Από τη λαθροεποίκηση και το παραεμπόριοστη... λαθροανακύκλωση!

Εδώ καικαιρό είμαστε μάρτυρες της πρώτης "οργανωμένης" και απόλυτα"επιτυχημένης" ως προς τα μεγέθη "δράσης ανακύκλωσης"μετάλλων στην Αττική...
Σε μίασυντονισμένη κίνηση, εκατοντάδες καρότσια σούπερ μάρκετ (κάποιοι θα τα κλαίνε)γεμίζουν με ό,τι το μεταλλικό και αξιοποιήσιμο προς ανακύκλωση από"ειδικό" στρατό λαθρομεταναστών. Παλιές οικιακές συσκευές,υπολογιστές, καλοριφέρ, παλιά αλουμινένια πλαίσια και τα "πάντα όλα" τοποθετούνται στα καρότσια των κεφάτων λαθροσυλλεκτών ώστε
να οδηγηθούν προςπώληση με το κιλό.

Βλέπετε,κάποιοι "ξύπνιοι" ακόμα και στην κρίση και ενώ αφαίμαξαν με τοπαραεμπόριο όλη την αγορά με φοροδιαφυγή άνω των 10 δις ανά έτος -αφού κανείς πλέον δεν "πετάει" πέντε ευρώ για μία ομπρέλα της στιγμήςή κάνα εικοσάρικο για μία τσαντούλα της μαϊμουχλιδής και της ψευδαίσθησης-πέρασαν στη λαθροανακύκλωση!!!

Απλά και"κεφάτα" μας παίρνουν ακόμα και τα... "σκουπίδια" για εμάςπου ζούμε "κοιμισμένοι" παρά την καταστροφή στον απόηχο τηςανεξέλεγκτης κατανάλωσης αλλά κερδοφόρα μέταλλα για εκείνους άνευ καταβολήςφόρων και ΦΠΑ.

Και όταναναλογίζομαι πόσα εκατομμύρια ευρώ ανά δήμο και ιδιαίτερα στην Αθήνα, έχουνχαθεί στην προσπάθεια της ανάπτυξης ενός συστήματος περισυλλογής καιανακύκλωσης έχοντας την εικόνα με τα καροτσάκια που δεν αφήνουν ούτεμεταλλική βίδα στο τέλος της ημέρας εξοργίζομαι ακόμα περισσότερο και μετην ανικανότητα και την έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα των κυβερνώντωνκαι διοικούντων των τελευταίων 38 ετών!!!

Απλά,υπολογίστε ότι ένας τόνος σίδερο προς ανακύκλωση (όχι αλουμίνιο και καλύτερεςποιότητες ) στην πιο χαμηλή τιμή πώλησης αποδίδει 150 ευρώ ο τόνος!

Δηλαδή,τρεις τόνοι και κάτι μας δίνουν ένα μηνιαίο εισόδημα ταμείου ανεργίας. Και νασυλλεχθούν τρεις τόνοι μέταλλο στα σκουπίδια της Αττικής απαιτείται λιγότερος χρόνοςαπό 25 εργάσιμες...

Οι δήμοιαλλά και η κεντρική εξουσία της "πρασινάλογα" ανάπτυξης τόσα χρόνιατώρα, χαμένοι στα συμφέροντα αλλά και όπως την παρούσα στιγμή έχοντας τοάγχος της διοργάνωσης των φόρουμ μεταναστών... αδυνατούσαν να αναπτύξουν ότι οργάνωσανμε απλά καροτσάκια σούπερ μάρκετ χαμογελαστοί λαθρομετανάστες στο ξέφρενο ρυθμότου "είμαι κεφάτος τ' αρπάζω στο Ελλαδόπουλος ".

Το πιοτραγικό ακόμα είναι, ότι σε όλο αυτό τον τεράστιο κύκλο εργασιών δεν θα υπάρχεικαμία επίσημη διαδικασία σε παραστατικά και καταβολής φόρου στα άδεια εθνικάταμεία. Ούτε ο παραμικρός έλεγχος των "ράμπο" του ΣΔΟΕ οι οποίοισταματούν στην Ερμού την Ελληνίδα νοικοκυρά ή κάνουν έλεγχοστον Έλληνα οικογενειάρχη έμπορο τη στιγμή που έξω από το μαγαζί τουυπάρχουν απλωμένες κουρελούδες παραεμπορίου. Καμία πρόνοια και για την οδικήασφάλεια που οι οδηγοί κινδυνεύουν άθελά τους να παρασύρουν κάποιο καρότσι μαζίμε τους λαθροσυλλέκτες.

Μετά τηνπώληση του μετάλλου ζεστά μετρητά και αμέσως σε μία τράπεζα δίχως καμίαυποχρέωση αποδεικτικών κ
Keywords
Τυχαία Θέματα