Είναι έγκυος στον εγγονό του Οσάμα μπιν Λάντεν ως παρένθετη μητέρα

Η Λουίζ Πόλαρντ, συναντήθηκε με τον Ομάρ Μπιν Λάντεν, τον γιο του αρχηγού της Αλ Κάϊντα, σε ηλικία 24 ετών. Στη συνάντηση ήταν και η βρετανίδα σύζυγος του Ομάρ, η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη του, Ζάϊνα, που άλλαξε το όνομά της από Τζέιν Φέλιξ Μπρόνι

και η οποία έχει τρία παιδιά, αγόρια και από αυτά απέκτησε πέντε εγγόνια. Από την πρώτη στιγμή, από το 2007 όταν και παντρεύτηκαν, προσπαθούσαν να κάνουν ένα δικό τους παιδί, δίχως να το πετύχουν. Έτσι, αποφάσισαν να αναζητήσουν μία.......
παρένθετη μητέρα. Απευθύνθηκαν σε ένα πρακτορείο που βρίσκει παρένθετες μητέρες και έφθασαν στη Λουίζ.

Μητέρα ενός αγοριού και ενός κοριτσιού, η Λουίζ εργάζεται ως γραμματέας και ως χορεύτρια και όταν πληροφορήθηκε το όνομα του ζευγαριού, αμέσως απέρριψε την πρόταση. Όμως, αφού μίλησε με την Ζάϊνα, άλλαξε άποψη και δέχθηκε να κυοφορήσει αντί για αυτήν. Έτσι, με τεχνίτη γονιμοποίηση έμεινε έγκυος και μάλιστα κυοφορούσε δίδυμα. Σε ανταπόδοση ο Ομάρ Μπιν Λάντεν θα τις έδινε το ποσό των 10.000 αγγλικών λιρών.

Όμως, όταν η Λουίζ έφθασε στο δέκατο μήνα της κύησης, καθώς ταξίδευε στην Συρία μαζί με τον Ομάρ, δήχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, οι οποίοι την κτύπησαν στην κοιλιά και δυστυχώς απέβαλε.

Ο Ομάρ και Ζάϊνα χώρισαν μετά από αυτό το γεγονός, γιατί, σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ο Ομάρ διαγνώσθηκε με σχιζοφρένεια, καθώς έλεγε πως άκουγε την φωνή του πατέρα του και συμπεριφερόταν αλλόκοτα.

Στις αρχές του 2011 η Λουίζ δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τη Ζάϊνα, καθώς ξανάσμιξαν με τον Ομάρ. Η Ζάϊνα την επισκέφθηκε στο σπίτι της και την παρακάλεσε να δεχθεί άλλη μία φορά να γίνει παρένθετη μητέρα. Αρχικώς αρνήθηκε, αλλά στη συνέχεια για άλλη μία φορά πείσθηκε από την Ζάϊνα. Και έτσι, τον προηγούμενο μήνα επισημοποιήθηκε πως είναι έγκυος στο πρωτότοκο γιό του Ομάρ Μπιν Λάντεν.

http://www.dailynews24.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα