"ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ"

Tην Τετάρτη 8 Ιουνίου αποφασίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο του Ναυπλίου το 8ήμερο Φεστιβάλ φέτος να είναι αφιερωμένο στην τουρκική μουσική με επίσημο χορηγό τη Τουρκική πρεσβεία!Η κινητοποίηση των ηλεκτρονικών blogs , sites και εφημερίδων υπήρξε άμεση και ακαριαία! Οι γνωρίζοντες τη δημοτική πραγματικότητα της πόλης αμέσως αντελήφθησαν τις σκοπιμότητες και τις...
"ανίερες" συμμαχίες. Παρά την επιχειρούμενη
και καθοδηγούμενη εκ των έσω απόπειρα σπίλωσης των προθέσεων και των προσπαθειών όλων μας πολύ γρήγορα φάνηκε ποια πλευρά είχε ως κίνητρο ΜΟΝΟΝ την προστασία της ένδοξης πόλης μας από τους ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ , ΤΟΥΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ , ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ , ΚΑΙ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ!

Ο "Παρατηρητής Αργολίδας" με την τεράστια εμβέλεια και τον κ. Γ .Μουσταίρα με τα ταχύτατα εθνικά αντανακλαστικά άξιο καπετάνιο στο πηδάλιο, το "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ" με τον μαχητικό νέο δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο, ο elkosmos ,prefadoros-nafplio.blogspot.com, argolidablogs,filopatriaworldpress.com, gianniotis.blogspots , axortagos.com, skeftomasteellhnika.gr, greekamericannewsagency.com και ο κ.Νίκος Χιδίρογλου στο elora.gr ( χίλια συγγνώμη για όσους δεν αναφέρω και αυτη τη στιγμη μου διαφεύγουν), η έντυπη και έγκυρη δημοσιογραφία μέσα από την εκρηκτική πένα του κ.Δάκογλου, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος κ. Αργυρίου και τόσοι άλλοι έβαλαν το λιθαράκι τους και συνέδραμαν ώστε να επιτύχουμε τα εξής σημαντικά :

- Την άμεση - άτακτη αναδίπλωση της δημοτικής αρχής, η οποία υπό την κατακραυγή του κόσμου ( ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ) , και υπό την " υψηλή παρέμβαση" των ανωτέρων άλλαξε κακήν κακώς το πρόγραμμα, τις αφίσες, τις τοποθεσίες διεξαγωγής των εκδηλώσεων και απελπισμένη στράφηκε προς ΑΓΡΑΝ ΆΛΛΩΝ (!!) ΧΟΡΗΓΩΝ προσπαθώντας να θολώσει τα νερά και να αλλάξει άρδην τις εντυπώσεις.

- Σας αποκαλύπτω πως δέχτηκα ισχυρές πιέσεις προσωπικά έμμεσες και άμεσες ώστε να ανακατασκευάσω και να αμβλύνω- αποσύρω τις απόψεις μου! Δεν υπέκυψα αλλά τους παραπέμπω στους στίχους του Κ.ΠΑΛΑΜΑ :

"Κι αν είναι κι έρθουνε χρόνια δίσεχτα,

πέσουν καιροί οργισμένοι,

κι όσα πουλιά μισέψουνε σκιασμένα, κι όσα δέντρα,

για τίποτ’ άλλο δε φελάν παρά για μετερίζια,

μη φοβηθείς το χαλασμό. Φωτιά ! τσεκούρι !τράβα !,

ξεσπέρμεψέ το , χέρσωσε το περιβόλι, κόφ’ το, και χτίσε κάστρο απάνω του και ταμπουρώσου μέσα,

για πάλεμα, για μάτωμα, για την καινούργια γέννα."

Δε θα παραλείψω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους "δημοσιογράφους" και δημοσιογράφους που μας στόλισαν με τα «γνωστά» , παρωχημένα – αστεία κοσμητικά επίθετα επιδιώκοντας με αυτό το τρόπο να ευτελίσουν και να υποτιμήσουν τις προσπάθειες μας και να κλείσουν τα στόματα μας καθοδηγούμενοι ασφαλώς από προσωπικά οφέλη και κάθε είδους και τιμής συναλλαγές. Τους ευγνωμονούμε διότι εν αγνοία τους έδειξαν στο κόσμο που αρχικά παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα ως θεατής να γίνει κριτής- επικριτής παίρνοντας τελικά θέση υπέρ της προσπάθειας μας όταν φάνηκε ξεκά
Keywords
Τυχαία Θέματα