ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ

Πρόλογος:
Ένα φτωχό μικρό παιδί στη πλατεία συντάγματος στις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων είχε κρεμασμένο στο λαιμό του ένα πλακάτ που έγραφε, «είμαι χρεωμένος 40.000 Ευρώ και το μόνο που έχω είναι μία μπάλα. Σας ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε».
Ένας φιλόσοφος έλεγε, «Οι άνθρωποι δημιουργήθηκαν για να αγαπηθούν. Τα ......
πράγματα δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν.

Ο λόγος που
ο κόσμος είναι μέσα σε ένα χάος, είναι γιατί τα πράγματα

έχουν αγαπηθεί, και οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιηθεί.»

Απολογισμός:

---------------------

Πέρασαν δύο χρόνια με μια εχθρική προς τον Ελληνισμό κυβέρνηση.

Το μίσος τους για την Ελλάδα φαίνεται στα πρόσωπά τους.

Καλλίτερα να ήμασταν δύο χρόνια χωρίς κυβέρνηση , παρά με αυτό τον Αρμαγεδδώνα που πέρασε πάνω από την Ελλάδα, και σάρωσε τα πάντα στο διάβα του. Ισοπέδωσαν τη πατρίδα μας, και πέσανε στα μαλακά.

Τα έργα τους μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια συνοπτικά ήταν.

Διέλυσαν τις ένοπλες δυνάμεις, διέλυσαν τη παιδεία κλείνοντας σχολεία και αφήνοντας τα παιδιά χωρίς βιβλία, με εντολές τις λέσχης BILTERBERG, δηλαδή αφαίρεσαν από το φτωχό λαό τη δωρεάν παιδεία που είχε δώσει ο Γέρος της Δημοκρατίας, διέλυσαν το σύστημα ΕΣΥ που με τόσο κόπο και αίμα είχε χτίσει ο Ελληνικός λαός.

Μείωσαν μισθούς και συντάξεις, διπλασίασαν την ανεργία, επέβαλαν

φόρους (ών ουκ έστιν αριθμός), έκαναν τους Έλληνες δυστυχισμένους,

δυσφήμισαν τους Έλληνες παγκοσμίως, (ότι θέατρον εγεννήθημεν τω κόσμω και αγγέλοις και ανθρώποις), ο αρχηγός τους ο ΓΑΠ είπε πολλά ψέματα στο λαό με το «Λεφτά υπάρχουν», οι Αρχηγοί των Ευρωπα’ι’κών κρατών (Σαρκοζί κ.λ.π.) τον χαρακτήρισαν τρελό, όπως είπαν τα ΜΜΕ. Έθεσε την εθνική μας κυριαρχία υπό επιτήρηση και αμφισβήτηση, μας έβαλε στο ΔΝΤ με «κομπίνες» γνωστές από τα ΜΜΕ, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία των αφεντικών του, νόμιζε ο αφελής ότι αυτό ήταν εξυπνάδα να προδίδει το λαό που τον ψήφισε, και τη πατρίδα, όμως πατρίδα έχει τις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ τον ευχαρίστησε τηλεφωνικώς για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στις ΗΠΑ, ο νοών νοείτω…….

Ξεπούλησαν τον ορυκτό πλούτο της χώρας (χρυσό και πετρέλαια), έναντι πινακίου φακής, στα ξένα αφεντικά τους, από τον οποίο θα μπορούσαν να ξεχρεώσουν τη χώρα, εάν υπόγραφαν επωφελείς συμβάσεις για το δημόσιο. Μας έδιναν οι Σκανδιναβοί 250 δις Ευρώ, για την εκμετάλλευση των πετρελαίων και φυσικού αερίου, και τα αρνήθηκαν, γράφει ο Κώστας Χαρδαβέλας στο NewsBomb.(15/11)

Tορπίλισαν τις συμφωνίες για τους αγωγούς ενέργειας με τη Ρωσία,

με αποτέλεσμα να κρεμόμαστε σήμερα από τις διαθέσεις των ΗΠΑ.

Κυνήγησαν τους φορτηγατζήδες, τους ταξιτζήδες, τα έβαλαν με όλες τις κοινωνικές τάξεις του λαού εκτός από την άρχουσα τάξη, δεν πείραξαν τους βαρώνους των Αθηνών, ξέσπασαν επάνω στη μεσαία και φτωχή λα’ι’κή τάξη. Ο κομματικός μηχανισμός ληστεύει επί δεκαετίες το Ελληνικό δημόσιο προς όφελος τ
Keywords
Τυχαία Θέματα