Δράσεις για την καταστροφή της Αθήνας

Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως, κ. Θ. Παγκάλου, συνάντηση εργασίας διυπουργικής επιτροπής, με την συμμετοχή του Δήμου Αθηναίων και του ΟΚΑΝΑ, με σκοπό την διενέργεια δράσεων για την αναβάθμιση στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που είχε ξεκινήσει προ διετίας από τον .....
τότε υφυπουργό
Προστασίας του Πολίτη, κ. Σπύρο Βούγια, με την συνεργασία πολυμελούς επιτροπής, της οποίας προΐστατο η κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, γνωστό γυμνό μοντέλο του περιοδικού PENTHOUSE. Το αρχικό πόρισμα της επιτροπής, που απαρτίζετο κυρίως από μέλη της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, ΜΚΟ και σωματεία εκδιδομένων προσώπων, εισηγείτο την απόλυτη παράδοση της πρωτευούσης στις πολυπολιτισμικές ορέξεις της αριστεράς, καθώς και στην απόλυτη παρακμή της πορνείας, των ναρκωτικών και της ανεξέλεγκτης παραβατικότητος.

Με τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις το ζήτημα ατόνησε κι έτσι στην συνάντηση της Τετάρτης εκλήθησαν οι εκπρόσωποι των συμμετεχόντων υπουργείων να κάνουν τις προτάσεις τους. Πλην ωστόσο, των προτάσεων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, οι λοιποί εκπρόσωποι δεν είχαν τίποτε να ουσιαστικό και νέο να προσθέσουν, καθώς, ως φαίνεται, η εν λόγω επιτροπή είτε έχει προειλημμένες αποφάσεις είτε έχει διακομιστικό χαρακτήρα.

Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζουν τα όσα ο «Δεξιός» πληροφορήθηκε ότι ειπώθηκαν από τους εκπροσώπους, καθώς πέραν των διαφωνιών είναι πια σαφές ότι τα όποια σχέδια διαλύσεως του εθνικού και κοινωνικού ιστού της χώρας και δη της πόλεως των Αθηνών έχουν βαθιές ρίζες μέσα στον κρατικό μηχανισμό είτε σε κυβερνητικό είτε σε υπηρεσιακό επίπεδο.

Εξαίρεση αποτέλεσαν οι εκπρόσωποι των υπουργείων Εξωτερικών και Μεταφορών. Ο πρώτος δήλωσε λακωνικά ότι, αν δεν επιλυθεί ταχέως το ζήτημα της αθρόας εισόδου λαθρομεταναστών στην χώρα, η υποβάθμιση της Αθήνας είναι αναπόφευκτη. Ο δεύτερος τοποθετήθηκε λέγοντας ότι πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπιστεί η λαθρεπιβίβαση στα δημόσια μέσα συγκοινωνίας, η οποία διαπράττεται κυρίως από αλλοδαπούς. Επεσήμανε μάλιστα ότι η νομιμότητα και η ασφάλεια δεν γίνεται να εμπεδωθούν με την εφαρμογή «καθεστώτος ανοχής» στους λαθρομετανάστες. Οι λοιποί εκπρόσωπη ωστόσο, φαίνεται αμετανόητοι να οραματίζονται μία πολυπολιτισμική Αθήνα, παραδομένη στις παραβατικές ορέξεις των λαθρομεταναστών και των εισαγομένων εγκληματιών.

Ο δήμος νοιάζεται…

Ο Δήμος Αθηναίων κόπτεται για την νομιμοποίηση 400 οίκων ανοχής και για την αποκατάσταση εγκαταλελειμμένων κτιρίων, παραλείποντας κάθε αναφορά στα κατειλημμένα από υποκοσμικές δήθεν πολιτικές ομάδες. Στην ερώτηση δε, γιατί δεν γίνεται κάτι και για τις καταλήψεις, αποστομωτική ήταν η εκπρόσωπος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία θεωρεί ότι οι ομάδες αυτές αποτελούν κοινωνικά κινήματα και επιτελούν κοινωνικό έργο.

Υπουργείο Παιδείας και… ανθρωποδομών

Το υπουργείο Παιδείας από την πλευρά του θέτει για την βελτίωση της ΑθήναςΥπουργεί
Keywords
Τυχαία Θέματα