ΔΗ.ΣΥ: Η πλέον ανίκανη και τσαπατσούλικη κυβέρνηση

Ως την πιο ανίκανη και πιο τσαπατσούλικη κυβέρνηση μετά την μεταπολίτευση, χαρακτήρισε την κυβέρνηση Παπανδρέου ο γραμματέας της Κ.Ε της Δημοκρατικής Συμμαχίας Γιάννης Οικονόμου.
Μιλώντας στο Ρ/Σ FLASH και αφού ξεκαθάρισε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία είναι σύμφωνη με όλα όσα πρέπει να γίνουν για να μη...
χρεοκοπήσει
η χώρα, τόνισε πως είναι θέμα και ποια ηγεσία θα κάνει τις μεταρρυθμίσεις και αλλαγές.

Συγκεκριμένα επανέλαβε το αίτημα της Ντόρας Μπακογιάννη για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών αμέσως μετά τη ψήφιση του προϋπολογισμού επισημαίνοντας ότι χρειάζεται πολιτική νομιμοποίηση ώστε να διαλέξει ο κόσμος ποιο δρόμο θα ακολουθήσει.

Η γλώσσα που χρησιμοποίησε για την κυβέρνηση ήταν ιδιαίτερα σκληρή. «Υπερβαίνει εαυτόν σε ανευθυνότητα και τσαπατσουλιά. Δεν είμαστε στο χείλος του γκρεμού αλλά μέσα στο γκρεμό», ανέφερε ενώ με εξίσου υψηλούς τόνους αποδοκίμασε και τον Αντώνη Σαμαρά για όλα όσα είπε στη Δ.Ε.Θ.

«Επί της ουσίας απέφυγε έντεχνα και συνειδητά να δώσει απαντήσεις γιατί συνεπάγονται κόστος και η γραμμή του κ. Σαμαρά είναι να χαϊδεύει αυτιά», είπε συμπληρώνοντας πως έχει σημασία αν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «λέει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ή πράγματα to the point».

Επιπλέον τάχθηκε υπέρ της μείωσης του κράτους ακόμα και με απολύσεις ή καταργήσεις οργανισμών εκφράζοντας την άποψη πως όπως πάνε τα πράγματα «το κράτος δεν θα μπορεί να πληρώσει τους δημοσίους υπαλλήλους που έχει σήμερα».

Όσο για την πόρτα που έκλεισε ο Αντώνης Σαμαράς στη Ντόρα Μπακογιάννη, τόνισε πως αυτά δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο και επεσήμανε πως η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας είναι η μοναδική από τους προβεβλημένους πολιτικούς που μπορεί να συνομιλήσει στο εξωτερικό.

«Δεν λέει άλλα μέσα και άλλα έξω, δεν κάνει λαϊκισμό, λέει τα πράγματα με το όνομά τους», πρόσθεσε.

http://briefingnews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα