Δηλαδή τώρα που έπιασε δουλειά στον ΣΚΑΙ, ο άν(εν)εργος παρουσιαστής Ν.Ευαγγελάτος, μειώνεται το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα;

Την ερχόμενη Πέμπτη 1η Μαρτίου θα γίνει η πρεμιέρα της νέας ενημερωτικής εκπομπής του Σκάι με τον Νίκο Ευαγγελάτο, με τίτλο: «ΣΚΑΪ στις 8». Αφού τόσο καιρό τον είχαμε ξεχάσει, ας θυμηθούμε μερικές "Τατιανιές" του άνδρα της Τατιάνας.

Φεύγοντας από το Alter και πηγαίνοντας αρχικά στον ALPHA, ο Ευαγγελάτος καταφέρνει να "πιάσει κώτσο" τον Κοντομηνά. Ο επιχειρηματίας δίνει "εν λευκώ" στον παρουσιαστή
τον σχεδιασμό του άλλου του καναλιού, του "Channel 9". Εκεί ο συμπαθής δημοσιογράφος, έκανε αυτό που λέμε διασπάθιση χρήματος (δεν τον ένοιαζε δεν ήταν δικά του τα λεφτά,...ο Κοντομηνάς πλήρωνε).

Ο συμπαθής παρουσιαστής κατάφερε να σπαταλήσει το ποσό των 13 εκ. ευρώ, που διέθεσε ο.....
επιχειρηματίας για τα 3 πρώτα χρόνια λειτουργίας του...παραλίγο νέου μεγάλου καναλιού, μέσα σε 8 μήνες. Όποιος πέρναγε απέξω απ' το κανάλι -κυριολεκτικά- προσλαμβάνονταν επιτόπου. Υπήρχαν περιπτώσεις δημοσιογράφων και τεχνικών που έφυγαν από τα κανάλια τους και πήγαν στη δούλεψη του Ευαγγελάτου με μισθό τριπλάσιο(!) από αυτόν που έπαιρναν!

Μετά από 8 μήνες ο Κοντομηνάς αναγκάστηκε να πληρώνει "εθελούσιες εξόδους", αφού ο Ευαγγελάτος όχι μόνο την έκανε για ΑΝΤ1 μεριά, αλλά κατάφερε να δημιουργήσει μια τεράστια οικονομική τρύπα. Ακόμη το "φυσάει και δεν κρυώνει" ο Κοντομηνάς.

Στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής, "μετά της συζύγου" του, μετακομίζει προς Μαρούσι μεριά. Φεύγοντας από τον Αlpha, παίρνει μαζί του την πετυχημένη εκπομπή, "Αποδείξεις" ενώ παράλληλα ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Αρχικά μαζί με την Έλλη Στάη, αλλά οι δύο παρουσιαστές "έφαγαν τα μουστάκια τους", αφού επιδιδόταν σε έναν αγώνα, όχι για την σωστή ενημέρωση, αλλά για το ποίος θα "καπέλωνε" πιο πολύ τον άλλο. Τελικά ο Νίκος...νίκησε και την Έλλη..."την έφυγε".
Πάμε τώρα στις "Αποδείξεις" και στις αλλαγές που έφερε στο τηλεοπτικό πεδίο....

Θα θυμάστε όλοι την εν λόγω εκπομπή που σάρωνε σε τηλεθέαση, με τις αποδείξεις μέσω πλάνων "κρυφής κάμερας", σε επιχειρήσεις που...κάνουν βρομιές.

Τι στρώματα είχαν σκιστεί για να αποδειχτεί ότι οι κατασκευαστές βάζανε μέσα, μέχρι και..."τη μάνα τους και τον πατέρα τους", δε λέγεται. Πόσες μύγες είδαμε να κάνουν παρέλαση πάνω σε τούρτες, αφού οι ζαχαροπλάστες δεν "φρόντιζαν για τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, δεν περιγράφεται!

Ήταν όμως τα πράγματα έτσι ακριβώς; Δηλαδή τόσο τραβηγμένα, όσο τα έδειχναν οι "Αποδείξεις" και τι ακριβώς έγινε που ανάγκασε...μέχρι και το ΕΣΡ να προχωρήσει στην κατάργηση παρουσίασης πλάνων από "κρυφή κάμερα", αλλά πλέον τα πλάνα θα πρέπει να μαγνητοσκοπούνται από επαγγελματίες εικονολήπτες.

Το "κονσεπτ" της εκπομπής είχε ως εξής: Δημοσιογράφοι- συνεργάτες των "Αποδείξεων", παρουσιάζονταν ως άνεργοι που επιθυμούσαν δουλειά σε μαγαζάτορες και επιχειρηματίες, αυτοί τους προσλάμβαναν...και τότε άρχιζε το πανηγύρι:

Διαβάστε περισσότερα στο: http://pressarismenos.blogspot.com/2012/02/
Keywords
Αναζητήσεις
στρωματα με σκουπιδια αποδείξεις ευαγγελατος, τι μισθο παιρνει ο ευαγγελατος
Τυχαία Θέματα