ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ κε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;

Την Τρίτη το βράδυ, υπήρξε κινηματογραφική φυγάδευση βουλευτών από το κτήριο της Βουλής με την βοήθεια της Αστυνομίας μετά τον αποκλεισμό όλων των εξόδων του κτηρίου που επιχείρησαν οι συγκεντρωμένοι διαδηλωτές στο Σύνταγμα.
Η δικαιολογημένη οργή του κόσμου, απόρροια της εφαρμογής του μνημονίου
και των δεινών αποτελεσμάτων του, έχει αρχίσει να ενοχλεί τον πολιτικό κόσμο της χώρας, που δεν μπορεί πλέον να εμφανισθεί πουθενά χωρίς να.....
γιουχαϊστεί και να προπηλακιστεί.
Έτσι, άρχισαν καθημερινές οξύτατες δηλώσεις εκ μέρους τους στα Μ.Μ.Ε. κατά του λαού της χώρας μας που τάχατες τους «πυροβολεί» αναίτια.

Όμως, θα ήθελα κυρίως να σταθώ στις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής, κ. Πετσάλνικου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

«… με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, κατά τα οποία ορισμένοι επιχείρησαν τον αποκλεισμό της Βουλής των Ελλήνων, οφείλω να υπογραμμίσω τους κινδύνους που ενέχουν τέτοια φαινόμενα για την ίδια την δημοκρατία μας. Η συλλήβδην απαξίωση θεσμών και προσώπων υπονομεύει τον κοινοβουλευτισμό, ο οποίος αποτελεί εγγύηση που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες από τον Ελληνικό λαό…».

Θα μου επιτρέψετε, κε Πρόεδρε της Βουλής, να θεωρήσω πως η κοινοβουλευτική μας δημοκρατία και οι θεσμοί αυτής της χώρας πρωτίστως, έχουν απαξιωθεί και κινδυνεύουν από το πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας που με ευθύνη των δύο κομμάτων εξουσίας, όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης, μετέτρεψαν το πολίτευμα της Ελλάδος σε κομματική ολιγαρχία.

Σας ενοχλεί λοιπόν, που ο κόσμος δυναμικά «κατεβαίνει» στους δρόμους διεκδικώντας όσα δικαιώματα ληστρικά του αφαιρείτε εκ των υστέρων;

Από την στιγμή, που άλλα υποσχεθήκατε στον Ελληνικό λαό προεκλογικά, τάζοντάς του λαγούς με πετραχήλια για καλύτερο βιοτικό επίπεδο και τελικά το κόμμα σας εγκατέστησε στην χώρα την τρόικα των διεθνών τοκογλύφων και κερδοσκόπων που απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού λαού, οδηγώντας τον στην εξαθλίωση και την απόγνωση.

Σας ενοχλεί, γιατί το κόμμα σας είναι εκείνο που δεν μπορεί να παράσχει την παραμικρή ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες, που καθημερινά πέφτουν θύματα ληστείας και εγκληματικής απόπειρας της ζωής τους!

Είναι το πολιτικό σύστημα της χώρας οι ηθικοί αυτουργοί της εκτελέσεως εν ψυχρώ των δικών μας παιδιών της Ελληνικής αστυνομίας, Σκυλογιάννη και Ευαγγελινέλη, καθώς επίσης του Μανώλη Καντάρη που σφαγιάσθηκε στο κέντρο της Πρωτεύουσας, όπως επίσης όλων εκείνων που χάνουν καθημερινά την ζωή τους από την τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας.
Δυστυχώς, το κόμμα σας είναι εκείνο που επέτρεψε την αθρόα και αλόγιστη λαθρομετανάστευση, μετατρέποντας την πάλαι ποτέ ήσυχη χώρα μας σε τριτοκοσμική υπανάπτυκτη χώρα.
Όμως, πράγματι τι ειρωνεία;

Το κόμμα σας που επί σειρά ετών αποκαλούσε και μεταχειριζόταν τους λαθρομετανάστες, ως οικονομικούς πρόσφυγες, σήμερα τους αποκαλεί με την πραγματική τους ιδιότητα.

Παρ΄ότι λοιπόν, σας πήρε κάπο
Keywords
Τυχαία Θέματα