Διάψευση Βενιζέλου από την Γερμανία για την αποχώρηση της Τροϊκας

“Η αποχώρηση της τρόικας από την Αθήνα, αποτελεί ισχυρή ένδειξη ότι η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων” δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ.

Ενώ, δηλαδή, επί μέρες ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστήριζε ότι η αναχώρηση της τρόικας από την Αθήνα ήταν προγραμματισμένη και είναι.....
συκοφαντίες τα περί ναυαγίου των διαπραγματεύσεων,
ο Γερμανός υπουργός έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση του. “Μήνυμα στην Αθήνα ήταν η αποχώρηση της τρόικας”, λέει εμμέσως και βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Δηλώνει, δηλαδή, αυτό που όλοι οι σοβαροί άνθρωπο έλεγαν από την πρώτη στιγμή, ότι η τρόικα είναι εκνευρισμένη με την κυβέρνηση και την πιέζει να πάρει νέα σκληρά μέτρα.

Ο Βενιζέλος έλεγε από την Παρασκευή ότι είχε προγραμματιστεί η αναχώρησή τους, ότι το κλίμα ήταν θετικό, ότι δε μας ζήτησαν μέτρα, ότι συνομιλούμε ισότιμα και άλλα τέτοια κουραφέξαλα.

Η ουσία είναι ότι οι τροικάνοι την κοπάνησαν εκβιάζοντας ότι αν δεν γίνει αυτό που θέλουν δε θα δώσουν τη δόση του δανείου. Και ο Βενιζέλος τώρα μένει εκτεθειμένος για τις δηλώσεις του, αλλά εδώ τόσα ψέματα και ανακρίβειες έχουν πει, αυτό θα τους πτοήσει;


http://www.antinews.gr/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα