ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Εμείς οι λογιστές που συναλλασσόμαστε καθημερινά με τις δημόσιες υπηρεσίες γνωρίζουμε τα ωράρια που προβλέπει ο Νόμος για τη λειτουργία τους.

Με έκπληξη και αγανάκτηση διαπιστώσαμε σήμερα 6/2/2012(πρίν μερικές μέρες) ότι το ΙΚΑ Γλυφάδας στο οποίο πήγαμε για ενημερότητα, στις 9 το πρωί ήταν κλειστό, είχαν δε μια ανακοίνωση ότι η συναλλαγή γίνεται 10-2 μμ λές και η .....
δημόσια υπηρεσία είναι βιλαέτι της Διευθύντριας κυρίας Ζαννή, η οποία στην διαμαρτυρία μας επικαλέσθηκε έλλειψη προσωπικού και μας αγνόησε επιδεικτικά.

Κανείς
δεν έμαθε στην κυρία αυτή που δεν ξέρουμε ποιός ευφυής νούς την τοποθέτησε διευθύντρια, ότι το δημόσιο έχει συγκεκριμένα ωράρια και δεν είναι στην ευχέρεια του διευθυντή να αποφασίζει και να διατάζει που δεν το έκανε ούτε η χούντα κι όμως στη σημερινή εποχή που το κράτος καταποντίζεται, η συγκεκριμένη κυρία αποφασίζει εις βάρος των πολιτών.

Γεγονός είναι ότι αυτοί που βρήκαν και επέλεξαν αυτή την κυρία σε ένα τόσο μεγάλο κατάστημα του ΙΚΑ που δεν γνωρίζει η δεξιά της τι ποιεί η αριστερά της να τη μαζέψουν και να τη στείλουν σε κανένα νησί άγονης γραμμής για να μην έχει δουλειά, όπως προφασίζεται στις διαμαρτυρίες της.

Τότε μόνο θα δικαιούται να λειτουργεί όπως θρασύτατα αποφάσισε, εις βάρος των επαγγελματιών και του κράτους, εκτός εάν το ΙΚΑ δεν έχει σχέση με το κράτος και η κυρία Ζαννή είναι ανεξάρτητη αρχή.

Μαζέψτε την για να μην συμβούν πράγματα που δεν φαντάζεστε και γελάει η κοινωνία, το θράσος της περισσεύει, έχει διαλέξει τους πιο ανεπαρκείς υπαλλήλους σαν προϊσταμένους και θλίβεσαι να τους βλέπεις να ρωτάνε δέκα φορές τους γύρω τους για τα αυτονόητα και η καθυστέρηση ακόμα και για την πιο απλή διαδικασία είναι ασύλληπτη.

Ίσως βέβαια γιατί η καταλληλότερη να διευθύνει τους πανίβλακες γιατί αυτά συμβαίνουν δυστυχώς ακόμη και σήμερα στο ελληνικό κράτος που βουλιάζει από τους φελλούς που επιλέγουν φελλούς.

Μαζέψτε τους ηλίθιους.Μαζέψτε τους ανεπαρκείς.

Μαζέψτε αυτούς που επιλέγουν τους ηλιθίους και όποιος κάνει ότι δεν καταλαβαίνει αυτά που λέμε, ας κάνει μια βόλτα από το ΙΚΑ Γλυφάδας για να διαπιστώσει τη θλιβερή πραγματικότητα.
Keywords
Αναζητήσεις
ικα γλυφαδας διαμαρτυριες
Τυχαία Θέματα