Δεν βαρέθηκε να … “τρώει πόρτα” από τον Σαμαρά ο Γκρούεφσκι;

Στην πρόσφατη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στη Μασσαλία, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ξεσήκωσε τα ΜΜΕ της χώρα του που διαμαρτύρονταν ότι “έφαγε πόρτα” από τον Σαμαρά, επειδή ζήτησε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να συναντηθούν στο περιθώριο του Συνεδρίου του, αλλά ο Σαμαράς αρνήθηκε να ικανοποιήσει
το αίτημα, με το αιτιολογικό πως ο κ. Σαμαράς είχε βεβαρημένο πρόγραμμα και....
ήταν απασχολημένος. Η ΝΔ είπε τότε πως δεν γνωρίζει κανένα σχετικό αίτημα.

Σήμερα ο Νίκολα Γκρούεφσκι, έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, με την οποία τον προσκαλεί εκ νέου σε συνάντηση. “Δεν γνωρίζουμε καμιά επιστολή” λένε πάλι απο τη ΝΔ

(Δεν βαρέθηκε να … “τρώει πόρτα” από τον Σαμαρά ο κ. Γκρούεφσκι; Κι αν τώρα που ο κ. Σαμαράς είναι ακόμα αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνει έτσι, τι θα κάνει όταν αύριο γίνει πρωθυπουργός; Θα κατασκηνώσει …έξω από το Μαξίμου;)

Στην επιστολή, που δόθηκε το απόγευμα στη δημοσιότητα από το γραφείο του κ. Γκρούεφσκι αναφέρεται: “Αφορμή για την επιστολή μου αυτή προς εσάς, αποτέλεσαν οι ανακριβείς φήμες που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες σε μερίδα των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, ότι δήθεν δεν υπήρξε πρόσκληση ή προσπάθεια για συνάντηση με εσάς ,στη διάρκεια του Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος που πραγματοποιήθηκε στη Μασσαλία…Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω την αίσθηση ότι ίσως πρόκειται για λάθος ή για σύγχυση αυτού που διέδωσε την ανακριβή αυτή τοποθέτηση προς τα ελληνικά ΜΜΕ, και για άλλη μια φορά σας εκφράζω το ενδιαφέρον μου για την πραγματοποίηση συνάντησης….

…Θα ήθελα με την επιστολή αυτή, και προς το συμφέρον της ενδυνάμωσης του διαλόγου μεταξύ των χωρών μας, να σας προσκαλέσω σε συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, σε χρόνο και τόπο που εσείς θα επιλέξετε. Με τον τρόπο αυτό νομίζω ότι θα μπορούσε να υλοποιηθεί η δέσμευση για τη συνέχιση του διαλόγου επί ουσιαστικών θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος και παράλληλα θα ήταν δυνατόν να συμβάλουμε στις προσδοκίες για κοινή ευημερία και στην οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης. Για άλλη μια φορά τονίζω ότι αφήνω στην δική σας ευχέρεια να ορίσετε τον τόπο και το χρόνο της συνάντησης“.

http://www.antinews.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα